head

Chlorella: a méregtelenítés királya

Chlorella: a méregtelenítés királya
’Dr Márkus Barbara ’Dr Márkus Barbara
természetgyógyász, lélekterapeuta
Téma: Szuperélelmiszerek

A chlorella egy egysejtű, valódi szennyezőanyag-szűrő alga. Szervezetünket éjjel-nappal káros anyagok ártalmának tesszük ki, de könnyebben megvédhetjük, mint gondolnánk!

Immunerősítő

Az ásványi anyagokban, nyomelemekben, rostokban, B-, C-, E-vitaminban, fehérjékben, enzimekben gazdag chlorella rendkívüli élettani hatásokkal rendelkezik. Nagy arányban tartalmaz káliumot, kalciumot, magnéziumot, foszfort, vasat és cinket is.

Anyagcsere pörgető

Ez az egysejtű alga magas rosttartalma révén hozzájárul emésztésünk serkentéséhez. Segít megszabadulni a lerakódott salakanyagoktól, fokozza a bélműködést és a szorulásra is remek gyógyír lehet.

Érrendszerünk támogatója

A chlorella serkenti a vörös- és a fehérvérsejtek termelődését, mindemellett az artériákat is segít tágítani, így járulva hozzá a szervezet megfelelő oxigén ellátottságához.

Lúgosító

A chlorella erősen lúgosító hatású, így segít helyreállítani a szervezet ideális sav-bázis egyensúlyát. A chlorella fogyasztása a lúgosító kúrák idején kifejezetten ajánlott!

Méregtelenítő

Nemcsak az anyagcserét fokozza, hanem a káros méreganyagoktól is megszabadítja a szervezetet. A chlorella fogyasztásával a toxikus anyagok könnyebben távoznak, és a szervezetünkben lerakódott káros nehézfémeknek is búcsút inthetünk. Májunk és egész szervezetünk hálás lesz a chlorella fogyasztásáért, ami az egyik leghatékonyabb méregtelenítés.

Regeneráló

Magas klorofill tartalma hozzájárul a különféle sérülések és fekélyek gyógyulásához, fokozza a sejtek regenerálódását. A stresszes időszakban is a segítségünkre van, ráadásul, ha rendszeresen fogyasztjuk, a testszagot is csökkenheti.

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!