Szakértőink: Dr. Darnói Tibor
Holisztikus orvos

Facebook
Dr. Darnói Tibor

Tanulmányok:

1993- Általános Orvos Semmelweis Orvostudományi Egyetem

Orvos-szakmai életút

1993-ban szerezett általános orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, majd hat év idegsebészeti munkát követően a gyógyszeriparban dolgozott, később letette a Háziorvosi szakvizsgát. Átfogó ismereteket szereztett a mozgásszervi betegségek, valamint a neuro-pszichiátria és a gasztroenterológia területén.
Jelentős fordulatot hozott munkájában, mikor daganatos betegekkel kezdett foglalkozni. Ennek során nem csupán a stressz szerteágazó vonatkozásaival és az immunrendszer rejtelmeivel ismerkedett meg, hanem felfigyelt bizonyos rendszeresen felbukkanó, sokak által felvetett problémákra és összefüggésekre, amelyeket a betegek említettek a konzultációk során. Mindezek nagyban hozzásegítették ahhoz, hogy rendszer-szintű értelmezésben mutatkozzon meg a különböző kórképek háttere, ami elvezetett a komplex, holisztikus terápiás csomag megszületéséhez.

Jelen aktivitás

Napjainkban személyes és csoportos keretek közt tart holisztikus konzultációkat, melyek során felfedi a testi-lelki-szellemi folyamatok hátterét, miként őrizhető meg vagy állítható helyre az egyensúly, mely nélkül a gyógyulás nem érhető el. A klasszikus medicina és az alternatív gyógymódok ötvözésével, gyakorlati útmutatóval, személyre szóló komplex terápiás javaslattal segít a gyógyulás útjára lépni.
Több, mint tizenöt évvel ezelőtt kezdett előadásokat tartani. A különleges témákat, a rengeteg információt igyekszik élményszerűen, gazdagon illusztrálva, gyakorlatokkal fűszerezve bemutatni.

Közösségi Hozzászólások

Friss cikkeink

Más témában

Közösség

„Amiről az élelmiszeripar mélyen hallgat...”

Közösség Ha ezt az infót egy hónappal előbb olvassa, akkor mostanra már fél kilóval kevesebb vegyszert vitt volna be a szervezetébe…
10+1 élelmiszer titok, amit mindenképp ismernie kell!
10+1 TITOK

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!

Orvos válaszol

Kérdése van egy cikkel kapcsolatban? Tegye fel kérdését, illetve böngésszen független szakértők válaszaiból...
Orvos válaszol ITT