head

Karcsúsító gabonafüvek: a természet csodái

Karcsúsító gabonafüvek: a természet csodái
’Dr Márkus Barbara ’Dr Márkus Barbara
természetgyógyász, lélekterapeuta
Téma: Szuperélelmiszerek

Zsírégetők

Magas B12- és A-vitamin-tartalmuknak, valamint fehérjetartalmuknak köszönhetően a búzafű és az árpafű fontos szerepet játszanak az anyagcsere és a zsírégető folyamatokban, így a tisztítókúrák kiváló kiegészítői lehetnek.

Szívvédők

Ha étrendünkben rendszeresítjük a gabonafüveket, akkor sokat segíthetünk szívünknek és érrendszerünknek, ugyanis a gabonafüvek erősíti az szív-és érrendszer szöveteit, valamint csökkentik a vérzsírt.

Méregtelenítők

A búzafű és az árpafű rendkívül erős méregtelenítő tulajdonsággal bírnak. Emésztőenzimek sokaságának köszönhetően még a mérgező és szervezetünk számára emészthetetlen anyagok lebontásában is segítségünkre lehetnek.

Lúgosítók

Az árpafű és a búzafű számos, létfontosságú hatóanyagot tartalmaznak. Rendkívül gazdagok tápanyagokban és fitoaktív összetevőkben. Ezek a hatékony lúgosítók hozzájárulnak az elsavasodott szervezet okozta betegségek enyhítéséhez, és szervezetünk pH-értékének helyreállításához.

Emésztésjavítók

A gabonafüvek még a gyomor-és bélgyulladásokra is jótékonyan hatnak és segítenek a székrekedés, szorulás megszűntetésében is. Hatékonyan alkalmazhatók különböző gyomorbántalmak természetes gyógymódjaként is.

Ízületvédők

A gabonafüvek fogyasztásával, nagyobb eséllyel kerülhetjük el az ízületi bántalmakat és a gyulladásos megbetegedéseket, de a káros szabadgyökök ellen is kitűnő védelmet nyújtanak. Segítségükkel lassíthatjuk az öregedési folyamatokat és a sejtmutációkat.

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!