head

3 jel, hogy lúgosítania kell - Ha ezeket tapasztalja, itt az ideje lúgosításnak!

3 jel, hogy lúgosítania kell - Ha ezeket tapasztalja, itt az ideje lúgosításnak!
’Dr Márkus Barbara ’Dr Márkus Barbara
természetgyógyász, lélekterapeuta
Téma: Szuperélelmiszerek

Bőr

Ha a tükörbe nézve az arcbőre fakó, már-már szürkés színű, az érzete száraz és a szokásosnál több ráncot vél felfedezni, akkor minden bizonnyal egy lúgosító kúra ráférne önre is. Ha ezen tünetek mellé még enyhe puffadás is társul, ne gondolkozzon sokat, inkább lúgosítson!

Haj

A bőre után vizsgálja meg a haját! Ha az utóbbi időben túlzott zsírosodásra hajlamos, vagy épp a másik végletet tapasztalja, és túlzottan száraz, valamint erősebben hullik, mint amennyi természetes lenne, akkor hajkoronája is jelezheti, hogy szervezete lúgosításért kiált!

Nyelv

Most pedig nyújtsa ki a nyelvét! Nézze meg alaposan, ugyanis, ha túlzottan lepedékes, vagy vörös és redőzött, az jele lehet annak, hogy szervezete sav-bázis egyensúlya felborult.
Akár az eddig leírtak alapján, akár ezektől függetlenül azt érzi, hogy szervezetének szüksége van a lúgosításra, akkor vágjon bele, ez az ital remek kiegészítője lehet lúgosító programnak!

A következő hozzávalókat tisztítsuk meg és aprítsuk fel: 1 nagyobb fej céklát, 1 zellerszárat, 2 közepes retket, 1 sárgarépát és egy krumplit pucoljunk meg, daraboljunk fel, majd turmixoljunk össze. Adjunk hozzá gyömbért, ha túl sűrűnek találjuk, némi természetes gyümölcslevet, és fogyasszuk legnagyobb egészségünkre!

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!