head

Harc a bőrrák ellen – A gyógygombáknak a rákgyógyításban is helye van

Tóth Károly
Tóth Károly a gyógygombák szedésének tudja be a bőrrákból való felgyógyulását
Bahidszky Suren Bahidszky Suren
Újságíró
Téma: Vélemények

Tóth Károly sokáig azt gondolta, hogy bőrgombáról van szó, és akként is kezelte a vállán lévő elváltozást, ám egy idő után kiderült, hogy komolyabb a baj. Az idős férfinél bőrrákot állapított meg az orvos, ő pedig a szakszerű kezelés mellett, a gyógygombákat hívta segítségül a gyógyuláshoz.

Későn fordult orvoshoz.

Nem gondoltam, hogy bőrrákról lehet szó, azt hittem egyszerű bőrgomba. Másfél évig bőrgomba elleni krémekkel kenegettem. A vállgödrömben volt, a trikó is nyomta. Nem viszketett, viszont besebesedett, majd egy idő után levált a seb. Felkerestem a bőrgyógyászt, aki azonnali műtétet javasolt és kimetszette az elváltozást. A szövettani eredmény rákos sejtek jelenlétét mutatta ki.

A műtétet követően kezdett el gyógygombát szedni.

A vejem hozott két doboz Fachet Vital Defense basicet. 3 hónapig, C-vitamin kíséretében, napi 4 kapszulát szedtem. Semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam. 76 éves vagyok, jó az erőnlétem, nem éreztem magam betegnek a műtét előtt és most sem.

Másutt is találtak a testén gyanús foltokat.

Igen, a hátamon. Az is kimetszették, de ebben az esetben nem rákos elváltozásról volt szó. Valószínűleg mindkettőt a nap okozhatta.

2 év telt el a műtétek óta, azóta minden rendben az egészségével?

Jól vagyok. Amikor a Basic-kúrát követő kiváló laboreredmények miatt egészségesnek lettem nyilvánítva, a Fachet Orvosi Csapat tanácsára átváltottam a Fachet Vital Defense plusra, hogy karban tartsam az immunrendszerem. A folyamatos kontrolok azóta is azt igazolják, hogy jól döntöttem, hogy Fachet József professzor termékeit választottam. Hamarosan csípőprotézis csere vár rám, de mivel a gyógygombát kúraszerűen szedem, biztos vagyok abban, hogy a műtét utáni felépülésben is segíteni fognak. Másoknak is nyugodt szívvel ajánlom, nincs mellékhatásuk, mint a gyógyszereknek.

Bőrrák esetén fontos immunerősítés, amiben kiemelkedő szerepet kaphatnak a kivételesen magas antioxidáns-tartalmú gyógygombák. Betegségek esetén javasoltak a kivonatokat tartalmazó kombinációs készítmények, melyek több gombát is tartalmaznak, így jóval hatékonyabbak. A gyógygombák szedésének  a megelőzésben, roborálásban egyaránt helyük lehet, ahogyan a rákgyógyításban is.

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!