head

Máriatövis: a pattanások, az allergiás kiütések és az ekcéma megszüntetője

Máriatövis: a pattanások, az allergiás kiütések és az ekcéma megszüntetője
’Dr Márkus Barbara ’Dr Márkus Barbara
természetgyógyász, lélekterapeuta
Téma: Emésztés

Ha pattanások éktelenkednek arcunkon, bőrünk feltűnően száraz és viszket, esetleg ekcéma, vagy pikkelysömör kínoz, ezek a jelek a májunk elégtelen működésére utalhatnak. A máriatövis erős gyulladáscsökkentő és vértisztító hatásának köszönhetően belülről hatva vet véget a bőrproblémáknak.

Bőrünk, mint jelzőrendszer
A bőr a legnagyobb szervünk, melyen keresztül rengeteg méreganyag szívódhat fel: a mosószerek, a tusfürdők, a testápolók és az öltözékünk festékanyagai mind tartalmazhatnak szervezetünkre ártalmas összetevőket, amelyek allergiás reakciókat is kiválthatnak.

De nemcsak kívülről, hanem belülről is szennyeződhet szervezetünk:
Gondoljunk bele, szinte nem létezik olyan étkezési forma, amely során a vegyszerekkel kezelt élelmiszerek révén ne vinnénk be jó adag mérget a szervezetünkbe. Az alkohollal és a gyógyszerekkel pedig csak tovább terheljük az egyébként is állandóan túlórázó májunkat.

A tisztítás mestere
Ha nem is tudunk elvonulni egy bio farmra, a minket érő hatásokat ellensúlyozhatjuk: a máriatövis erős antioxidáns hatásának köszönhetően kitakarítja a szervezetünket, átmossa a májunkat. Fő hatóanyaga a silymarin, amely a legerősebb májvédő, fogyasztásával akár 50%-kal megnövelhetjük a méregtelenítő folyamatok hatékonyságát. Akár tea, por, vagy kapszula formájában kerül szervezetünkbe, biztosak lehetünk benne, hogy a belső tisztulást követően bőrünk is egészségesen ragyogó lesz.

Ismerje meg a ToxiClean méregtelenítő kúrát, amely a létező legalaposabb, teljes szervezetet érintő méregtelenítő kúra, amelyet valaha kifejlesztettek.

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!