head

Fachet gyógygomba: lelki bajokra is gyógyírt jelent

Bach Borbála
Bahidszky Suren Bahidszky Suren
Újságíró
Téma: Vélemények

Egy súlyos családi tragédia miatt Borbála teljesen összetört lelkileg, röviddel ezután pedig az egészsége is megromlott. Bár sokféle gyógyszerrel kezelték, az asszony napról napra rosszabbul érezte magát, ezért úgy döntött, hogy saját kezébe veszi a sorsát.

A lelki megrázkódtatást követően kihez fordult segítségért?

Sajnos nem volt, aki támogatni tudott volna. Ráadásul nem csak mentálisan, fizikailag is megviseltek a történtek. Nem igazán volt kedvem és erőm semmihez, lehangolttá váltam, dolgozni sem tudtam. Az alapvető hétköznapi teendők is komoly kihívást jelentett. A gondoktól képtelen voltam aludni, magas lett a vérnyomásom, ráadásul az évszakváltással járó frontok is megviseltek. Ingerlékennyé váltam, előfordult, hogy egyetlen tél alatt négyszer is influenzás lettem.

Orvoshoz ment a panaszaival?

Igen. Felkerestem az orvost, de a nekem felírt gyógyszerektől nem, hogy nem lettem jobban, hanem megfájdult tőle a fejem, és még erőtlenebbé váltam. Idővel úgy éreztem, hogy állandóan szúr a mellkasom, attól féltem, hogy valamilyen szívproblémám van, így folyton kivizsgálásokra jártam. Szerencsére kiderült, hogy a szívemmel minden rendben, és az állandó szorongás okozta a tüneteimet. Mindezt tetézte, hogy a változókorba léptem, amit szintén megsínylettem. Ekkor már nagyon a gödör alján voltam, és úgy döntöttem, többé nem szedek be semmilyen tablettát, inkább a saját kezembe veszem a sorsomat.

Tulajdonképpen önmagát kezdte el gyógyítani?

Pontosan. Elkezdtem utána olvasni, hogy milyen alternatív megoldások léteznek az állapotom javítására, mi az, ami testileg és lelkileg is megerősíthetne, melyek azok a vitaminok, amiktől javulást várhatok. Így találtam rá a gyógygomba készítményre. Felvettem a kapcsolatot dr. Darnói Tiborral, majd Fachet professzorhoz is eljutottam, vele beszéltem meg a pontos adagolást. Itt meg kell, hogy említsem, hogy a doktor úr és a professzor úr nem csak orvosilag, de emberileg is nagyon lelkiismeretesen, segítőkészen álltak hozzám, ezért örökké hálás leszek.

Milyen változást tapasztalt, amikor elkezdte szedni a Fachet gyógygombát?

Nagyon nagy energiát adott. Levitte a magas vérnyomásom, energikusabb lettem, képes voltam kimenni a kertbe, ami másnak talán apróságnak tűnik, de engem boldogsággal töltött el. Végre aludni is tudtam, optimistává váltam, és úgy éreztem, hogy hosszú idő után végre képes vagyok az életemet tovább vinni. A Fachet gyógygomba mellett kevesebb vitaminra volt szükségem, emellett életmódot váltottam, és beiktattam a mozgást. Összességében azt tapasztaltam, hogy a Fachet gyógygombától megkaptam azt, amire vágytam, megerősítette az immunrendszerem, lelkileg is hatalmas löketet adott, és már láttam a fényt az alagút végén.

Végigcsinált egy hosszabb kúrát, majd abbahagyta a gyógygomba szedését?

Nem. Lehetőségeimhez mérten a mai napig szedem a Fachet gyógygombát, amikor egy adag elfogy, még 2-3 hétig érzem a hatását, majd elkezd hiányozni az a plusz energia, amit ad. Szeretném megőrizni azt, amit elértem, ebben erőteljesen támogat Fachet professzor úr készítménye.

A Fachet gyógygomba tapasztalatok megosztása, mások történetének elolvasása erőt és reményt adhat a gyógyuláshoz, azok számára is, akiket valamilyen nagy lelki megrázkódtatást ért, depresszióval, illetve alvászavarral küzdenek. Borbála történetéből kitűnik, hogy a Fachet gyógygomba lelkileg is támogatást nyújt, jobb közérzetet biztosít, sőt, löketet adhat a továbblépéshez.

A tartalom megjelenését a Fachet gyógygomba támogatta.

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!