head

Gyógygombák hatása: „Javulást hoztak mamánál a betegséggel szemben”

Mák Noémi beteg nagymamáján segített a gyógygomba
Bahidszky Suren Bahidszky Suren
Újságíró
Téma: Vélemények

Legyen szó immunerősítésről, a szervezet roborálásról, vagy a rák ellen küzdelemről, a gyógygombák hatása széleskörű. Olyannyira, hogy egy olyan idős asszonynak is segített, aki vérképzőrendszeri betegségben szenved. Történetét unokája, Mák Noémi meséli el.

Úgy tudom, egy régóta fennálló betegségre kerestek megoldást.

A 78 éves nagymamám 2011 óta küzd vérképzőrendszeri betegséggel (vörös csontvelő-elégtelenséggel), súlyos vérszegénységgel, és vashiányos anémiával. Ez kihat a körérzetére is, krónikus fáradtsággal, gyengeségérzettel jár együtt. Sokszor le kellett pihennie napközben, és a hangulatára is nagyon kihatott a betegség. Próbáltam benne tartani a lelket.

A gyógyszeres kezelés nem vezetett eredményre?

A hematológus vastartalmú és vérképző készítményeket írt fel a nagymamámnak. Karácsonkor olyan gyenge volt, hogy azt hittem elveszítjük. Január végén vörös csontvelő-mintavétel történt. Mikor kiderült, hogy a betegsége három sejtvonalon is alulműködéssel jár, elkezdtem alternatív terápiák után kutatni.

Így talált rá a gyógygombára?

Az interneten keresgéltem, de egy olyan gyógygomba készítménybe futottam bele, amit nem tartottam hitelesnek, ezért Fachet József professzor termékét választottam. Bíztam benne, hogy a csontvelő- elégtelenség esetén is segíthet. Mindent megbeszéltem a nagyszüleimmel, részletesen elmagyaráztam nekik a dolgokat. Mivel látták a lelkesedésem, és bíztak bennem, megrendeltem a készítményt. A Fachet vital defense basic szedését dr. Darnói Tibor állította be, mellé C-vitamint javasolt. A hematológus jóváhagyása és Darnói doktor adagolási javaslata is szükséges volt ahhoz, hogy a nagymamám állopota javuljon. A hematológus szerint is nagyon fontos, hogy jobb közérzettel és jó életminőséggel viselhesse a vérképzőszervi betegségét.

Milyen adagban szedte a gyógygombát a nagymamája?

Egy kapszulával kezdte, majd heti szinten nőtt az adag. Most napi 4 kapszula az adagja. Szépen ki van porciózva a mamának egy gyógyszeradagolóba. A gombával kapcsolatos leírást is kinyomtattam neki.

Milyen változást hozott a készítmény?

A szedéstől számított két héten belül történt egy vérvétel. Már akkor látszott, hogy a gyógygombák javulást hoztak mamánál a betegséggel szemben. Decemberben lábujj sérülése volt, emiatt magas lett a vérsüllyedés értéke, de a gyógygombától az is rendeződött. Nem volt olyan sápadt, sokkal energikusabbnak érezte magát. Jobb az erőnléte, a hangulata és a közérzete. Sajnos március elején a fehérvérsejt süllyedése újra magas lett. Megkérdeztem szakorvostól, ez a vérképző rendszeri betegséggel együtt jár, emiatt gyulladások léphetnek fel.

Most nem szed gyógyszert a nagymamája.

Összehasonlítottam a laboreredményeit. A vértpótló készítmények szedésének leállítása óta nem romlottak vészesen az értékei, a hemoglobinszintet is sikerült tartani. Az immunrendszere megerősödött. Ez a gyógygomba hatásának köszönhető, teljesen biztos vagyok benne. Azt is hozzátenném, hogy a nagymamámnak be voltak gyulladva az ujjai a körömágynál, az egyik ujja bedagadt és nyílt sebek is voltak rajta, ami fertőzésveszéllyel jár. Ezüst kolloidos kenőcsöt írt a háziorvos, de az nem használt. A hematológus javasolta, hogy forduljon bőrgyógyászhoz, aki antibakteriális kenőcsöt javasolt, hogy nehogy fertőzés lépjen fel. Hisszük és tapasztaltuk, hogy a gyulladások nem az antibakteriális kenőcstől gyógyultak meg, hanem a gyógygombáktól.

Sok mindent megtesz a nagyszüleiért.

Mérhetetlenül szeretem őket. Mama gyógyulását mással is megtámogattuk. Vettünk neki céklaport és búzafű port, LymphActive-ot, a céklának nagyon szereti az ízét, de a búzafűért annyira nem rajong. Nagyon bizakodóak vagyunk! Erre van is okunk, hiszen csodálkozott a hematológus, hogy milyen szépen tartja a vérértékeit, még mindig nem kell azonnali vérpótlás, pedig a 2 hónap letelt. Hálás szívvel gondolok dr. Fachet József professzorra, aki szívvel-lélekkel kutatott a súlyos betegek támogatása céljából. Emlékéből fakadjon áldás! Szeretném, ha minél több beteghez eljutnának ezek a termékek, főleg a Fachet gyógygomba. Az öcsém végzett gomba szakértői tanfolyamot és megerősítette a csodás hatóanyag tartalmukat. Kaptam egy könyvet, amiben benne vannak a Fachet professzor által kutatott gyógygombák. Mennyi hatóanyag van bennük!

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!