head

„A szerrapeptáz enzimtől a sebem elkezdett begyógyulni”

Halász Károly
Báhidszky Szuren Báhidszky Szuren
Újságíró
Téma: Vélemények

Miután Halász Károlyt megcsípte egy mérges pók, a csípés helye nem akart gyógyulni, idővel pedig a sok vakargatástól bőre kisebesedett. Később a bőre elfekélyesedett, és a férfi hiába próbálkozott mindenféle kezeléssel, semmilyen pozitív változást nem tapasztalt. Hogy javítsanak állapotán, már műtét lehetősége is felmerült, ám a búvároktatóként dolgozó férfi a szerrapeptáz enzim használatának köszönhetően végül elkerülte a sebészi beavatkozást.

A munkája során találkozott a mérges pókkal?

Nagy valószínűséggel igen. Búvároktatóként nagyon sokat utazom, egzotikus országokba is eljutok. A csípést nagy vélhetően Egyiptomban szereztem, a vérvizsgálat legalábbis erre engedett következtetni, mivel idegméreg jelenlétét mutatta ki a véremben.

Milyen tünetei voltak?

Érgyulladásom lett, és úgy éreztem, mintha a lábamat tűket szurkáltak volna. A sok vakarástól a bőröm elfertőződött, és keletkezett rajta egy fekély.

Kezelték valamivel a csípés helyét?

Nem kellett semmilyen gyógyszert szednem. Az utazásaim során találkoztam mindenféle kuruzslóval, volt, aki mézet kent a sebre, volt, aki homokot, de még vudu szertartással is próbálkoztam, persze nem gyógyultam meg. Szerintem ebben közrejátszott az is, hogy én közben búvárkodtam a tengerben, és víz érte a lábamat. 2016 októberében csípett meg a pók, és 2017 áprilisáig nem jött helyre a lábam. Kaptam speciális kötszert is, hátha segít.

Kitől hallott a szerrappetázról?

Egy barátomnak meséltem a kálváriámról, és tőle kaptam az Elixir Serrapeptase készítményből. H a jól tudom, ő az allergiás tüneteire szedte, de azt mesélte, hogy a készítmény a sebgyógyulást is támogatja.

Milyen változást hozott a szerrapeptáz szedése?

Eleinte semmi különöset nem tapasztaltam, csak annyit, hogy csökkent az étvágyam. Idővel a szerrapeptáz enzimtől elmúltak az értüneteim, és a sebem elkezdett begyógyulni. Két és fél hónapig szedtem, és fotókat készítettem a sebgyógyulás folyamatáról. Mivel 145 kiló vagyok, elég nagy dózisban szedtem a készítményt, de semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam. Ma már csak begyógyult fekély lévő kissé rózsaszínű bőr emlékeztet arra, hogy milyen kálvárián mentem keresztül egy pókcsípés miatt.

Halász Károly Halász Károly Halász Károly

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!