head

Mindent megtesz a tartós fogyás érdekében, mégsem jár sikerrel? Itt egy praktikus és olcsó megoldás:

Mindent megtesz a tartós fogyás érdekében, mégsem jár sikerrel? Itt egy praktikus és olcsó megoldás:
Ács Beatrix Ács Beatrix
Életmód tanácsadó
Téma: Vega-Vegán

Mindent megtesz a tartós fogyás érdekében, mégsem jár sikerrel? Itt egy praktikus és olcsó megoldás: fogyás acai bogyó használatával

Az acai bogyó turbó sebességgel égeti a zsírt, Ön kipróbálta már? Segíti a fogyást és nagyon egészséges!

Napjainkban az acai bogyó az egyik legkeresettebb fogyást segítő természetes étrendkiegészítő. Ez a szuper növény az egyik legegészségesebb szuperélelmiszer ma a Földön, hihetetlenül magas antioxidáns és mikrotápanyag tartalma miatt igen hatásosan segíti a fogyást. Az acai bogyó az amazonasi őserdőkben előforduló egyik pálmafajta csodás termése. Kimagaslóan gazdag különféle tápanyagokban: aminosav, zsírsavak, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek.

Valóban hatást gyakorol a táplálkozás minősége az elhízásra?

Dr. Bruce Michael Alberts híres biokémikus, aki az amerikai elnök által adható legmagasabb tudományos elismerés kitüntetettje, többször bebizonyította már, hogy egyes vitaminoknak és ásványianyagoknak a hiánya hosszabb távon súlyos elhízást eredményezhet. Elméletét pozitív oldaláról is alátámasztotta, az általa kezelt túlsúlyos egyének komplex multivitamint kaptak, akik idővel bizony fogyni kezdtek.

A meghízás a folyamatosan fennálló mikrotápanyag-hiány miatt jelentkező éhségérzet következménye, magyarul többet eszünk a kelleténél!

Miért jó az acai bogyó?

antioxidáns tartalma többszöröse a nálunk ismert áfonyánál, így komplex formában jóval több tápanyagot tartalmaz, mint egy hagyományos étrend

  • csökkenti az éhségérzetet
  • turbó sebességgel felgyorsítja az anyagcserét, tehát a kalória is gyorsabban ég
  • mikrotápanyagokat juttat a szervezetbe
  • sikeresen növeli az energiaszintet
  • hihetetlenül magas E-vitamin tartalma miatt segíti a bőr feszességének megőrzését

Nem elég az egészséges táplálkozás, hiába eszik sok zöldséget és gyümölcsöt

Környezetszennyezés hatására a zöldségek és gyümölcsök vitamin és ásványianyag tartalma jóval kevesebb lett, mint azt gondolnánk. Borzalmas erre felhívni a figyelmet, sajnos ahhoz, hogy egészségesek maradjunk ebben a modern világban, szervezetünknek szüksége van szuperélelmiszerekre. A kiváló minőségű acai bogyó nemcsak top listás szuperélelmiszer, hanem egy olyan növény, amely hatásosan segít a testsúly kontrollálásában és a fogyás beindításában.

Hogyan segíti az acai bogyó a fogyást?

A válasz nagyon egyszerű, kedves olvasóink. Az acai bogyó felgyorsítja az anyagcserét, így a gyorsabb székletürítés miatt nem rakódik le annyi „felesleg”. A tartós fogyás érdekében azonban nem szabad egyedül a táplálékkiegészítőkre hagyatkoznia! Az acai bogyó rendszeres fogyasztása óriási segítséget nyújt a test zsírégető folyamatai beindításában, viszont nem helyettesítik a fogyáshoz szükséges tartós életmódváltást. Tehát kimondható, hogy fogyás acai bogyóval csak életmódváltás mellett lehetséges. Az egészséges táplálkozás az alapja mindennek!

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!