head

Paraziták és gyerekek? Sajnos igaz!

Paraziták és gyerekek? Sajnos igaz!
Ács Beatrix Ács Beatrix
Életmód tanácsadó
Téma: Paraziták

Gyermekeink fokozottan ki vannak téve a kukacok, férgek és giliszták támadásával szemben. Ennek oka lehet  a játszótéri homokozó, a házi kedvencek, az erdei kisállatok, a nem kellően megmosott zöldség és gyümölcs, vagy a fertőzött víz Ráadásul, a gyermekek fejlődésben lévő immunrendszere nehezebben veszi fel a harcot a betolakodókkal szemben, amelyek így gyorsabban elszaporodnak.

Észrevétlenek maradnak

A mikroszkopikus méretű, vagy akár több méteresre megnövő emberi paraziták egyik jellemző tulajdonsága a rejtőzködés képessége. Felfedezésüket nehezíti az is, hogy az élősködők miatt jelentkező panaszok meglehetősen általánosak, hiszen a fáradékonyságnak, az emésztési zavaroknak, a rossz közérzetnek, vagy az álmatlanságnak számos kiváltó oka lehet. A két valóban jellemző tünet a végbélviszketés, illetve az elpusztult lárvákat körülvevő csomók, viszont nem minden esetben jelentkeznek.

Szabadítsuk meg gyermekünket a parazitáktól

Az élősködők elszívják a szervezettől a tápanyagokat, az általuk termelt toxinok miatt felborulhat a bélflóra egyensúlya, hiánybetegségek, szervi működési zavarok és gyulladások alakulhatnak ki. Önszántukból biztosan nem távoznak a gazdatestből, megfelelő méregtelenítéssel azonban megszabadulhatunk tőlük. Hatékony megoldás gyermekeknek a 100 százalékban természetes összetevőket tartalmazó, Parasic® Jr. gyógyfüves féregirtó étrend-kiegészítő folyadék, amely 4 éves kor felett biztonságosan alkalmazható.

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!