head

Lapos has: gyorsan és egyszerűen

Lapos hasat szeretne? Elmondjuk, mit tegyen.
Petrás Gabriella Petrás Gabriella
Újságíró
Téma: Emésztés

Ha unja, hogy a lapos hashoz állandóan be kell húznia a hasát, váltson nézőpontot, cseréljen le néhány alapanyagot, és hamarosan a nadrágján fogja érezni a változást.

Néha, elég néhány apró változtatás ahhoz, hogy látványos eredményeket érjünk el. Ha azt szeretnénk, hogy a lapos has ne csak távoli vágyálom legyen, íme, egy kis segítség célunk eléréséhez.

Minden fejben dől el

A legfontosabb, hogy tisztázza, mit szeretne elérni, ugyanis konkrét cél nélkül szinte garantált, hogy idő előtt feladja. Ez lehet az is, hogy beleférjen egy 3 évvel ezelőtti farmerbe, vagy az, hogy felvehesse a kedvenc ruháját feszengés nélkül. A lényeg, hogy tisztán lássa, miért diétázik, miért vált életmódot. A cél segít a nehéz időszakokban, hogy kitartsunk, és megadja a kellő motivációt a lapos has eléréséhez.

Gondoljuk meg, mi kerüljön a kosárba

Ha megvan az elhatározás, lépjünk a tettek mezejére. Hiszen, nem elég csak ábrándoznunk a lapos hasról, tennünk is kell érte. Először, gondoljuk át, milyen ételek, italok segíthetnek célunk elérésében, és vásárláskor se csábuljunk el! Töltsük meg kosarunkat friss zöldségekkel, gyümölcsökkel, szénsavmentes ásványvízzel, a fehér lisztet, cukrot, mesterséges adalékanyagokat, ízfokozókat és színezékeket tartalmazó félkész ételeket pedig hagyjuk a polcokon. Utóbbiak a lapos has esküdt ellenségei.

Ezek a zöldségek, gyümölcsök segíthetnek

A zöldségek közül a brokkoli, az uborka, a petrezselyem és a spenót hatékony fegyverek a kilók ellen, támogatják a méregtelenítést, serkentik az emésztést, segítenek megszüntetni a puffadást, és mivel rostban gazdagok, hamar eltelítenek. A gyümölcsök palettájáról válasszuk a vitaminban gazdag almát, narancsot és grapefruitot, valamint a béltisztító szilvát! Ügyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre, hiszen a jó emésztéshez és a lapos hashoz nélkülözhetetlen a folyamatos folyadék utánpótlás: vizünket ízesítsük citrommal és gyömbérrel, a cukros üdítőitalokat pedig tegyük tiltólistára!

Ha elhagyjuk a fehér lisztet és a cukros, mesterséges ételeket, már pár nap után érezni, és látni fogjuk a változást. A lapos has eléréséhez szükségünk lesz a kitartásunkra, de egészségünk érdekében, és az elismerő tekintetekért, megéri a befektetett energia!

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!