head

A másnaposság gyógyírja

A másnaposság gyógyírja
’Dr Márkus Barbara ’Dr Márkus Barbara
természetgyógyász, lélekterapeuta
Téma: Életmód

Ha túl jól sikerült egy esti lazítás, a másnap fájdalmasan köszönthet ránk. A lüktető fejfájás, az étel hatására fellázadó gyomor és az általános rossz közérzetre a leghatásosabb szer egy gyógynövény, a máriatövis.
Az alkohol elvonja a vizet a szervezetünkből, így másnap kínzó fejfájás keserítheti meg a napunkat. A kiszáradást azonban könnyen orvosolhatjuk: rövid időn belül nagy mennyiségű folyadékot kell elfogyasztanunk, így a szervezet új erőre kap és a lüktető fájdalom lassan elmúlik.
De hiába szűnik meg a fejfájás, ha erőtlennek és levertnek érezzük magunkat: a felhalmozódott toxinok esetében nem elegendő a folyadék utánpótlás. Megoldást jelent a több évezredes gyógyászati múlttal rendelkező máriatövis a leghatásosabb májvédő, amit megelőzésre és kezelésre is egyaránt hatásosan alkalmazhatunk.
A máriatövist a máj károsodásainak ellensúlyozására használják már évezredek óta, de nemrég fény derült arra is, hogy nemcsak a betegségek esetében, hanem a másnaposság elleni kúrákban is kiválóan alkalmazható. Fő hatóanyaga a silymarin, amely képes a mérgek okozta károsodásokat megállítani és a visszájára fordítani. Ha inkább megelőznénk a bajt, az alkoholfogyasztás előtt vegyük magunkhoz, ugyanis a hatásosan blokkolja a toxinok jelenlétét. 

Ismerje meg a ToxiClean méregtelenítő kúrát, amely a létező legalaposabb, teljes szervezetet érintő méregtelenítő kúra, amelyet valaha kifejlesztettek.

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!