head

Fáradtság, gyengeség? Segít a vitaminpótlás!

Fáradtság, gyengeség? Segít a vitaminpótlás!
’Dr Márkus Barbara ’Dr Márkus Barbara
természetgyógyász, lélekterapeuta
Téma: Egészség

Az egész évben megvásárolható nyers zöldségek és gyümölcsök révén elvileg állandóan biztosított szervezetünk vitamin utánpótlása. Ennek ellenére, a helytelen táplálkozásból adódóan sokan mégis vitaminhiánnyal küzdenek. Szerencsére van megoldás: léteznek olyan táplálékkiegészítők, amelyek hatékonyan és gyorsan megszüntetik a hiányállapotot.
Bár a vitaminokra a szervezetnek aránylag kis mennyiségben van szüksége, azonban egészségünk megőrzésében létfontosságú szerepet töltenek be: többek között nélkülözhetetlenek a sejtképződéshez, valamint részt vesznek a metabolikus funkciók működtetésében. A vitaminokhoz szinte kivétel nélkül a táplálékokkal jutunk, egyedül a D-vitamint képes a szervezet előállítani.
Elsősorban a helytelen táplálkozás okoz vitaminhiányt, a túl sok cukor, alkohol és adalékanyagok bevitele megakadályozza a vitaminok és az ásványi anyagok helyes felszívódását. Ha pedig nem eszünk elegendő nyers zöldséget és gyümölcsöt, vitaminból sem juttatunk elegendő mennyiséghez.

Vitaminpótlás és méregtelenítés
A méreganyagok idővel felhalmozódnak szervezetünkben
, azaz amíg nem szabadulunk meg tőlük, hiába kezdünk egészségesen étkezni: a várt hatás elmarad. Amennyiben vitaminhiányban szenvedünk, végezzünk el egy alapos méregtelenítő kúrát a természetes anyagokat tartalmazó ToxiClean segítségével. Ez a széles spektrumú méregtelenítő kúra nem csupán megtisztítja szervezetünket, hanem megóv a toxinok ismételt lerakódásától is. Míg a testtisztításról a Toxi Clean, a vitaminok pótlásáról a Detox Vital gondoskodik. Minden létfontosságú vitamin és ásványi anyag fellelhető benne, ráadásul antioxidáns hatással is rendelkezik. Alkalmazásával megszűnnek a vitaminhiány miatt kialakuló tünetek: a fáradság, levertség, a koncentráló képesség elvesztése, az alvászavarok, a gyengeség, valamint az emésztési problémák. Ha ezeket a panaszokat tapasztaljuk, ne késlekedjünk a vitaminpótlással, a hiányállapot ugyanis hosszabb távon körömproblémákat, szív- és érrendszeri betegségeket, sőt akár daganatot is okozhat

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!