head

Így szabaduljon meg a bőrkiütésektől!

Így szabaduljon meg a bőrkiütésektől!
’Dr Márkus Barbara ’Dr Márkus Barbara
természetgyógyász, lélekterapeuta

Google+
Téma: Belgyógyászat

A pattanások, az ekcéma és bőrkiütések sok esetben egyszerűen megszűntethetőek. Ha évek óta kínzó bőrproblémákkal küzd, akkor itt a méregtelenítés ideje!

A tiszta és szép bőr nem kiváltság

Van, akinek a bőrproblémák elfedése, eltakarása kellemetlen, de szükséges napi rutinná vált, pedig egy átgondolt, alapos méregtelenítéssel sok esetben orvosolható lenne a probléma. A száraz, hámló bőr, az arcunkon és a szánk körül megjelenő gyulladt pattanások és kiütések esetén a bőr külső ápolása mellett érdemes szervezetünk belső tisztítására is figyelmet fordítanunk, ugyanis ilyenkor feltételezhetjük, hogy a szervezetünk nyomta meg a vészcsengőt.

Tiszta belül – Tiszta kívül

Fontos a bőr külső ápolása, de adott esetben csak átmeneti megoldást jelent. A tüneteket enyhíthetjük, de a bőrproblémák kiváltó okát, ha az a bélrendszerünkben van, nem szűnteti meg a külső kezelés.

A mai életmód mellett nem kérdéses, hogy rengeteg méreganyagot cipelünk szervezetünkben.  A méregtelenítés amellett, hogy megszűnteti a puffadást, a savtúltengést és a szorulást, egyfajta pozitív mellékhozadéka a bőr tisztulása. Így, ha évek óta küzd bőrproblémákkal, ez a járulékos hatás a mindennapok megszépítője lehet. Ahelyett, hogy mindenféle gyógynövényt összevásárolunk, válasszunk egy komplex béltisztító programot, ugyanis néhány gyógynövény kiolthatja egymás hatását, vagy nem ajánlott együtt alkalmazni őket. Ma már nem kell hetekre elvonulni, és úgy végezni a méregtelenítést: tökéletes megoldás az otthoni használatra összeállított méregtelenítő program, amellyel biztonságosan és hatékonyan megszabadulhatunk a szervezetünket terhelő toxikus anyagoktól.

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!

Orvos válaszol

Kérdése van egy cikkel kapcsolatban? Tegye fel kérdését, illetve böngésszen független szakértők válaszaiból...
Orvos válaszol ITT