head

„A szerrapeptáz enzim felgyorsítja a gyógyulást, minden anyukának ajánlani tudom”

Szerrappetáz enzim: hogy gyógyítja a légúti gyulladásokat?
Bahidszky Suren Bahidszky Suren
Újságíró
Téma: Vélemények

A hat és fél éves Ludwigot, és édesanyját, halász Katát is nagyon megviselte, amikor a kisfiú a komoly antibiotikumos kezeléstől sem lett jobban. Abban, hogy végül felgyógyult a gennyes torok- és orr mandulagyulladásból, és nem volt szüksége műtéti beavatkozásra, a szerrapeptáz enzimnek hatalmas szerepe volt.

Hogyan kezdődött a kisfia betegsége?

Begyulladt a torokmandulája, olyannyira, hogy tiszta genny volt az egész. Ez ráterjedt a légcsövére is, illetve az orrmandulájára, annak ellenére, hogy a tünetek első észlelésekor rögtön erős antibiotikumot írtak fel neki.

Mit mondott az orvos?

Az antibiotikum kúrát követően, visszamentük a fül-orr-gégészetre, a szakorvos pedig megállapította, hogy a gyulladás a kisfiam orrmandulájára is ráterjedt. Addigra Ludwig már nagyon horkolt éjszaka, később eljutottunk odáig, hogy fulladni kezdett. Mivel kisgyerekről van szó, az orvos nem akarta a szervezetét újabb antibiotikummal terhelni, ezért gyulladáscsökkentő tablettát írt fel neki. Nem voltam nyugodt egy kicsit sem.

Továbbra sem javult Ludwig állapota?

Nem igazán. Némileg segített, hogy az antibiotikum kúra után probiotikumot kapott, és vitaminokat, de a gyulladás mégsem akart elmúlni. A betegség nagyon megviselte a kisfiamat, legyengült a szervezete, kedvetlenné vált, nekem pedig összeszorult a szívem, mert láttam, hogy szenved. Senkinek nem kívánom ezt az érzést, tehetetlennek és elkeseredettnek éreztem magam. Nincs annál rosszabb érzés egy édesanyának, mint amikor a gyermekét betegen látja.

Hogy talált rá a szerrappetáz enzimre?

Emlékeztem rá, hogy az egyik barátom valamilyen természetes dolgot próbált ki az allergiája ellen, amitől megszűntek a légúti panaszai, így felhívtam. Miután elmeséltem neki, hogy mi van Ludwiggal, rögtön a segítségemre sietett és kaptam tőle egy dobozzal az Elixir Serrapaptase-ból. Mivel a terméken csak a felnőtt adagolás van feltüntetve, az orvos javaslatára éjszakára napi egy kapszulát szedett a 250000 SPU hatóanyagot tartalmazó készítményből, étkezés után két órával. Három nap alatt jelentős javulás történt a kisfiam állapotában, ami végre reményt adott.

Mesélne erről részletesebben?

Ludwig csütörtök este vette be az első kapszulát, vasárnap estére szinte teljesen elmúlt a horkolás, ráadásul a fájdalmai is csökkentek. Hétfőn mentünk az orvoshoz kontrollvizsgálata, aki nagyon meglepődött azon, hogy milyen sokat enyhült a gyulladás. Csütörtökre visszarendelt minket, addigra a gyulladás csaknem teljesen megszűnt, a fiam orrmandulája rengeteg javult. Az orvossal abban maradtunk, hogy a tengeri levegő biztosan jót tenne Ludwignak, ezért elutaztunk a Balti tengerhez. Az Elixir Serrapetase mellett két héten át a kisfiam egy nagyon hatékony probiotikumot is szedett, és nem lesz szüksége az orrmandula műtétre, amivel riogattak minket. Minden anyukának ajánlani tudom, a szerrapeptáz enzim felgyorsítja a gyógyulást, és felerősíti az antibiotikum hatását.

Ön is kipróbálta a szerrapeptázt?

Igen, mivel az egyik fogam begyulladt. Mindenki tudja, hogy a fogfájás milyen kegyetlen tud lenni, nálam viszont szinte észrevétlen volt a fájdalom, és viszonylag gyorsan elmúlt a lüktetés. Mindig van itthon tartalékban Elixir Serrapeptase, arra az esetre, ha valamelyikünk megbetegszik, bár bízom benne, hogy nem történik ilyen a közeljövőben. Megnyugtat a tudat, hogy ez a természetes készítmény mi mindenre képes, remélem, minél több emberhez eljut, és segít a gyógyulásban. Köszönöm a barátomnak, hogy mellettem volt a bajban és önzetlenül segített, nagyon hálás vagyok érte!

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!