head

Nyiroködéma ellen: „Két kapszula után éreztem, hogy a LymphAktív az én termékem”

Tomeg Valériának bevált a LymphAktív
Báhidszky Szuren Báhidszky Szuren
Újságíró
Téma: Vélemények

Tomeg Valéria tipikusan az az ember, aki nem mástól vár segítséget, hanem tesz önmagáért. Egyre súlyosbodó nyiroködémájára keresett megoldást, mígnem rátalált a számára legjobb megoldásra.

Több mint egy évtizedig szenvedett a nyiroködémától.

Nagyjából 15 éve kezdődött. Évente 2-3 alkalommal jöttek elő a tünetek. A lábam feldagadt, piros foltok lepték el, és persze fájt. Nem vizsgáltattam ki, hogy mi lehet ez, magamtól jöttem rá, hogy nyiroködéma. Sajnos a tünetek idővel felerősödtek, mígnem eljött az a perc, amikor tűrhetetlennek tartottam az állapotom. Már állni is alig tudtam.

A kiváltó okokra is magától jött rá?

A nyiroködéma hosszú évek alatt alakult ki, közrejátszott benne az életmódom és a táplálkozás. Megfigyeltem, hogy a húsfogyasztást és a tejtermékek rontanak rajta. A tejtermékeket végleg elhagytam, és egy időre a húst is. A magam részéről biztos vagyok benne, hogy az ember saját magának idézi elő a betegséget. Minden fejben kezdődik, és ott dől el.

Sokféle gyógymódot kipróbált.

Odafigyeltem az étkezésemre. Méregtelenítő étrendkiegészítőket használtam, és a nyirokkeringést elősegítő gyógyteákat ittam. A mai napig járok természetgyógyászattal kapcsolatos előadásokra, valóban mindent megteszek azért, hogy jobban legyek. Azzal is tisztában vagyok, hogy mennyire fontos a bélrendszer kitisztítása.

Nem javult kellően az állapota.

Jobban lettem, de nem elég jól. További megoldások után kutattam. Mindent elolvastam, ami a témával kapcsolatos. A neten egyszer csak felugrott fel a SuperGreens oldal, és megláttam két terméket. Rögtön tudtam, hogy segíteni fognak. Nem tudom jobban elmagyarázni, ez egy megérzés volt. A látvány, a színek, az összhatás mind-mind azt erősítették bennem, hogy a LymphAktív és a Green Icon jelentik a megoldást a problémámra. Már két kapszula után éreztem, hogy a LymphAktív az én termékem. Megkönnyebbült a testem, mintha levegőhöz jutottam volna. Nem tudom másként leírni, olyan volt, mint egy légszomj utáni levegővétel. A javuláshoz a Green Icon is sokat hozzátett.

Másoknak is erőt ad a gyógyuláshoz.

Masszőr végzettségem van, nyirokmasszázst is tanultam. Abban a másfél órában, amikor masszírozok, a nyirokfogásokat is alkalmazom. A betegségem által képes vagyok másokon is segíteni, de mindenkinek azt javaslom, ne süppedjen bele az önsajnálatba. Keresni kell a megoldásokat, és minden nap tenni valamit a gyógyulásért! 65 évesen jógázom, elkezdtem légzéstechnikát tanulni, és egy ionizáló készülékkel gyógyítom magam. Mindenhez idő kell, nem lehet csodát várni. Én a méregtelenítésnek tudom be a gyógyulást, amihez a LymphAktív, a nyirokrendszer tisztításával nagyban hozzájárult. Igaz, orvosnál nem jártam, de nem tudom visszacsinálni a dolgokat, most pedig már nincs okom hozzá fordulni. Korábban nehezen ment a lépcsőzés, szerencsére ez is a múlté.Tisztában kell lenni azzal, hogy a szervezet nem tud egyedül megbirkózni azzal a sok méreganyaggal, amivel minden nap találkozik, szüksége van segítségre.

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!