head

Ragyogjon, akár egy sztár! Természetes bőrápolás, házi elixírek

Ragyogjon, akár egy sztár! Természetes bőrápolás, házi elixírek
Ács Beatrix Ács Beatrix
Életmód tanácsadó
Téma: Szebb haj és bőr, pattanások

Ragyogjon, akár egy sztár! Természetes bőrápolás, házi elixírek

Már több, mint egy éve élek egészségtudatosan, de még mindig túl izgatott vagyok, hogy megoszthassam a tapasztalataimat Önökkel. Sokat írok az egészséges táplálkozásról, a betegségek megelőzéséről, a természetes bőrápolásról, de mindezeknek csak akkor van igazán értelme, ha képes vagyok segíteni másoknak. Nagyon sokan azt sem tudják, milyen bőrtípussal rendelkeznek, így sajnos azt sem, hogyan lehet természetesen ápolni a bőrt. Reklámok tömkelege vesz minket körbe, a tudatod befolyásoló „rábeszélés” szépen lassan beépül a tudatunkba, és észre sem vesszük, de már a fél vagyonunkat elköltöttük kozmetikumokra. Utána olvasott valaha, hogy az Ön által használt kozmetikumok milyen összetevőkből állnak? Miért hiszi azt, hogy az, amit megvesz az egészségét szolgála? Csak azért, mert a reklámok ezt sugallják?

Természetes bőrápolás a konyhából. Tippek, ötletek, tanácsok!

Kipróbálta az összes kencét, amiket a médiában látott, de az eredménnyel nem volt megelégedve?  Próbáljon ki néhány házi praktikát, hiszen a természetes bőrápolás sokkal eredményesebb lesz, mint azt Ön gondolná. Készítsen tápláló, olcsó és nagyon egyszerűen elkészíthető bőrápoló recepteket otthonában. Biztos vagyok benne, hogy tippjeim segítségével a legjobb eredményeket érheti el, ha rendszeresen beveti trükkjeimet.

Kókuszolaj pakolás

1-2 evőkanál kókuszolajat oszlasson el az arcán, napi rendszerességgel. Gomba- és baktérium-ölő hatással bír, így a problémás bőrre ez az elixír mindenképp jót fog tenni. Segít megőrizni a bőr fiatalságát és feszességét. Javaslom a hidegen sajtolt olaj használatát.

Répa pakolás

Reszeljen le egy répát és keverje össze egy kanál mézzel. Kiváló ránctalanító, hiszen A-vitamin tartalma nagyon magas. Ez a vitamin pedig a legerősebb ránctalanító hatású anyag.

Élesztő pakolás

1 db élesztőt keverjen össze annyi tejjel, hogy az massza állagú legyen. Az élesztő fokozza a bőr vérellátását, B-vitamin tartalma erősíti a bőrt, az apróbb ráncok eltűnnek. ( korábbi cikkeimben már említettem, hogy az állati eredetű tejek fogyasztása miért nem egészséges, ezért én továbbra is azt javaslom, hogy bőrápolásra használhat állati eredetű tejet, de fogyasztásra kizárólag növényi tejet javaslok )

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!