head

Lapos has elérése béltisztítással: „Öt kilót fogytam másfél hónap alatt”

A lapos has elérése könnyebb a Clean Inside kúrával
Báhidszky Szuren Báhidszky Szuren
Egészségügyi asszisztens, újságíró

Google+
Téma: Lapos has

Hiába figyelt oda a táplálkozásra és látogatta rendszeresen az edzőtermet, Vincze Hajnalka számára lehetetlennek tűnt a lapos has elérése. Végül egy alapos béltisztítás hozta meg számára a sikert, aminek köszönhetően a szűk ruhákban is magabiztosnak érzi magát

A lapos has szoros összefüggésben áll a jó bélműködéssel és a belek tisztaságával.

Időközben erre én magam is rájöttem. Korábban nem értettem, hogy a sok befektetett munka ellenére, miért nem azt látom a tükörben, amit szeretnék. Heti 2-3 alkalommal izzadtam az edzőteremben, tényleg nagyon egészségesen táplálkoztam, mégsem vezetett eredményre. Nem tudtam, hogy mit csinálok rosszul? Kitűztem magamnak célul a kocka hasat, de bármit tettem, nem indult meg a fogyás.

Azon kívül, hogy nem vesztett súlyt, gondok voltak az emésztésével.

Sok zöldséget fogyasztok, amitől estére felpuffadtam, néha úgy néztem ki, mint aki várandós. Érzékennyé vált a gyomrom, enerváltnak és fáradtnak éreztem magam. A táplálkozási szokásaim jók, nem eszem szénhidrátot, nem tudtam mire vélni az egészet. Kivették az epehólyagom, kezdtem arra gyanakodni, hogy ez áll a kudarc hátterében. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz a lapos has elérése.

További megoldások után kutatott, így talált rá a béltisztító kúrára.

Mindig is az egészséges életmód híve voltam. Hallottam már, hogy a szervezetünknek időnként szüksége van méregtelenítésre és béltisztításra, de túl fiatalnak éreztem magam hozzá. Viszont, most úgy voltam vele, hogy egy próbát megér. Megrendeltem a Clean Inside kúrát, és belevágtam életem első béltisztításába.

Milyen változásokat tapasztalt magán?

Eleinte semmit nem éreztem. Pontosabban annyit, hogy a Slim teától jobban alszom, mert nyugtató hatása van. 3-4 nap elteltével, megszűnt a puffadás és gyakrabban kellet a toalettre járnom. Energikusabb lettem, könnyebbnek éreztem magam, és elmúlt a gyomorérzékenységem. Bár, az étvágyam sokkal jobb lett, egy dekát sem híztam, hanem megindult a fogyás. Ekkor csillant fel először a remény a lapos has elérésére. Mivel nem puffadtam fel, már rövid idő alatt látványos volt az eredmény.

Túl van béltisztító kúrán. Sikerült elérni a kitűzött célt?

Öt kilót fogytam másfél hónap alatt. A hasam nem, hogy laposabb lett, de megjelentek rajta az első kockák, amire nagyon büszke vagyok. Ehhez nyilván kellett az edzés is, ami korábban önmagában nem volt eredményes. Előkerültek a szekrényből a testhezálló ruhák, egy rég nem viselt bikini, és egymás után kapom a bókokat. Nagy örömömre a béltisztító kúra hatására szebb lett a bőröm, gyorsabban nő a hajam és a szempilláim. Gondolom, a beleimben lévő salakanyagok megakadályozták a tápanyagok felszívódását. Tele vagyok energiával, könnyebben megy az edzés. Tervbe vettem a méregtelenítő kúra elvégzését, és bízom benne, hogy további sikereket érek el a fogyás és a testedzés terén.

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!

Orvos válaszol

Kérdése van egy cikkel kapcsolatban? Tegye fel kérdését, illetve böngésszen független szakértők válaszaiból...
Orvos válaszol ITT