head

„A Fachet gyógygomba teljes mértékben hozzájárult Tibor gyógyulásához”

Mladáncsics Tibor
Bahidszky Suren Bahidszky Suren
Újságíró
Téma: Vélemények

Miután a hangja elment, Mladáncsics Tibor orvoshoz fordult, aki megállapította, hogy gégerákja van. Röviddel ezután megoperálták, és miközben az Országos Onkológiai Intézetbe járt kezelésre, kiegészítő terápiaként ajánlották neki a Fachet gyógygombát. Mivel beszéde még mindig halk, felesége, Aranka mesélte el a történetét, és osztotta meg velünk a Fachet gyógygombával kapcsolatos tapasztalatait.

„2012 nyarán elment a férjem hangja - aki sajnos majd 30 évig dohányzott -, pár hónappal később pedig kiderült, hogy gégerákja van. Szinte fellélegezni sem volt időnk, 2013 áprilisában már meg is operálták a Szent Imre Kórházban, és a fél gégéjét kimetszették. A műtétet követően 30 sugárkezelésen és 3 kemoterápiás kezelésen vett részt az Országos Onkológiai Intézetben”- idézte fel a kezdeteket Mladáncsics Tiborné, Aranka, majd hozzátette, hogy Tibor közérzete nagyon rossz volt, de nem hagyta el magát, nem kesergett.
„Szerettük volna a protokoll által előírt kezelést kiegészíteni valamilyen alternatív kezeléssel, így találtunk rá az onkológia közelében található gyógyászati szaküzletben a Fachet gyógygombára. Az eladó hölgytől kértünk segítséget, aki egy betegség miatt maga is szedte a készítményt, és csak jót tudott mondani róla. Természetesen kikértük a kezelőorvosunk véleményét, akinek semmilyen ellenvetése nem volt ezzel kapcsolatban, így a férjem 2013 augusztus végén elkezdte használni. Nekünk még abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy Fachet professzor ellátott minket személyre szóló tanácsokkal, azt javasolta, hogy a napi 2X4 kapszula gyógygomba mellé a férjem szedjen jó minőségű C-vitamint, mert erősíti a készítmény hatását”- mesélte Mladáncsics Tiborné, aki azt is elmondta, hogy gyorsan megtapasztalták a Fachet gyógygomba pozitív hatását.
Tibor étvágya sokkal jobb lett, rendeződött az alvása, az immunrendszere is megerősödött. Amikor csak tehettük, lejártunk a vidéki házunkba pihenni, ahol nagyon jó levegő van. Ez biztos hozzájárult ahhoz, hogy nem vált depresszióssá, ettől függetlenül a 3. kemoterápiás kezelést követően eldöntötte, hogy nem vesz részt egy újabbon. Szerencsére nem is kellett, és bár a hangja a mai napig gyenge, beszélni tud, összességében véve tehát jól van. Negyedévente átfogó kivizsgáláson esik keresztül, aminek része a mellkasröntgen és a CT is.”
Aranka egy nagy mosoly kíséretében elárulta, hogy ő maga is kipróbálta a Fachet gyógygombát. „Engem nagyon felpörgetett, úgy éreztem, hogy duzzadok az energiától, szinte állandóan csinálnom kellett valamit. A gyerekeink is tudják, hogy mire képes Fachet gyógygomba, így ők is segítségül hívhatják, ha kell. Nálunk mindig van itthon tartalékban, erre nagyon figyelünk. Úgy érezzük, hogy a Fachet gyógygomba teljes mértékben hozzájárult Tibor gyógyulásához, illetve a jó kedélyállapotához.”

Tibor történetéből kiderül, hogy a gyógygomba tapasztalatok megosztása nagyon fontos, hiszen neki is olyasvalaki ajánlotta, aki a saját bőrén tapasztalta meg a jótékony hatásait.

A tartalom megjelenését a Fachet gyógygomba támogatta.

Kapcsolódó Cikkek

Címkefelhő

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!