head

Energizáló gyógygomba: „olyan életminőségbeli javulást hozott, amiről álmodni sem mertem”

Varga Erzsébet
Varga Erzsébet a kimerültség miatt fordult a gyógygombákhoz
Báhidszky Suren Báhidszky Suren
Újságíró
Téma: Vélemények

Egy erős nő, aki szinte mindig mosolyog –röviden így jellemezhetnénk Varga Erzsébetet. Pedig a kétgyermekes anyukát, megannyi nehéz helyzet elé állította az élet, ám ő mégsem vesztette el az optimizmusát. Azért, hogy lelkileg kiegyensúlyozott maradjon, és visszaszerezze a lendületét, az energizáló gyógygombákat hívta segítségül.

Nehéz időszakon van túl.

Elvesztettem az édesanyámat, akit sokáig ápoltam. Ez minden szempontból nagyon megviselt, nemcsak lelkileg, fizikailag is. Ehhez jött még a munkahelyváltás, és egy kényszerűségből történő költözés. Közben egyedülálló anyaként, gondoskodnom kellett a fiaimról, ami sok erőt és energiát igényelt.

Fizikailag sem érezte jól magát.

Gondok vannak a vállaimmal, és az ebből adódó fájdalom fokozottan jelentkezett. Gyakran kapott el fejfájás, és annak ellenére, hogy nem volt hideg, sokszor megfáztam. Nem aludtam jól, ennek következtében nappal fáradtsággal küzdöttem, és úgy éreztem, hogy az energiám a nullához közeli. Ekkor kezdtem el a különféle energizáló készítmények szedésével kísérletezni, ezektől várva némi segítséget.

Bevált valamelyik?

Gingko bilobát szedtem, zöld tea kapszulát, ginszenget, és gyógyteakeveréket ittam az alvásproblémákra. Egy kis enyhülés ugyan tapasztaltam, de a napi feladataim ellátása továbbra is nehezen ment.  Végül teljesen kimerültem. Nem hazudok, ha azt mondom, hogy a napi tevékenységek elvégzése is nagy erőpróbát jelentett számomra. Saját magamon tapasztaltam meg, hogy mire képes az energizáló gyógygomba.

Hogy talált rá a gyógygombákra?

Úgy kaptam. Pontosabban a szomszédasszonyom lánya adott 37 szemet a Fachet Vital Defense basicből, azzal, hogy napi kettőt szedjek belőle. Mondtam neki, hogy sosem hittem a csodaszerekben, és el sem akartam fogadni. Ő viszont ragaszkodott hozzá. Végül abban maradtunk, hogy ad 14 szemet, annyit legalább annyit vegyek be a kedvéért, hátha érzek valamiféle változást. A konyhaszekrényre raktam a dobozát, de megfeledkeztem róla. Végül az egyik kisfiam megkérdezte, hogy anya, mi ez? Akkor döbbentem rá, hogy hozzá sem nyúltam, hiába ígértem meg, hogy legalább egy próbát teszek vele.

Végül mégiscsak elkezdte szedni.

A fiam nagyon kíváncsi természet. Tudni szerette volna, honnan van, mire kaptam, és mi van benne? Végül rákeresett a neten, és hangosan felolvasta, hogy mit írnak róla azok, akik már kipróbálták. Még aznap este bevettem az első szemet. Nem fűztem hozzá nagy reményeket.

Azt mondta, csak 10 kapszulát fogadott el.

Igen. Viszont amikor a 4. nap jobban aludtam, felvetődött bennem, hogy ez már talán a gyógygombák hatása. Másnap ugyanilyen könnyen ment az alvás, ezért a maradék 27 szemet is elkértem a szomszédom lányától, aki nagyon örült ennek.

Milyen pozitív változást tapasztaltam még magán?

Visszatért az étvágyam, mérséklődött a vállfájdalom. Érezhetően sokkal több energiám lett, és két hét után a fejfásom is megszűnt. Ekkora elfogyott az utolsó kapszula, ezért megrendeltem.  Ez augusztus végén történt.

Most december van, úgy tudom, még mindig szedi a gyógygomba készítményt.

Nem szerettem volna lemondani azokról a jótékony hatásokról, amiket a használatával megtapasztaltam. Hiába jött el a hideg időszak, engem még nem ért utol a megfázás. Mára átalszom az éjszakákat, sokkal teherbíróbb vagyok, jobb a hangulatom, aminek a fiaim is örülnek. Újra járok az edzőterembe, ezt korábban a vállfájdalmam miatt hanyagoltam.

Mit szól ehhez az, akitől a gyógygombát kapta?

Mindenki látja rajtam a pozitív változást, ő is. Most együtt járunk jógázni.

Másoknak is jó szívvel ajánlaná a Fachet Vital Defense basicet?

Nagyon elgondolkodtató, hogy valami, amihez ennyire szkeptikusan álltam hozzá, végül olyan életminőségbeli javulást hozott, amiről álmodni sem mertem. Biztos vagyok benne, hogy a családom többi tagja is szedni fogja, ha szükség lesz rá, és olyanoknak is segíthet, akik régóta küzdenek valamilyen egészségügyi problémával. Nyilván nagyon sokat számít, ha valakiben megvan a késztetés a gyógyulásra, mert könnyebb elmerülni az önsajnálatban, mint az embernek a saját hajánál fogva kihúzni magát a mocsárból. Ehhez nyújtott nekem támogatást a gyógygomba.

 

 

 

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!