head

Lapos has elérése béltisztítással: „Öt kilót fogytam másfél hónap alatt”

A lapos has elérése könnyebb a Clean Inside kúrával
Bahidszky Suren Bahidszky Suren
Újságíró
Téma: Vélemények

Hiába figyelt oda a táplálkozásra és látogatta rendszeresen az edzőtermet, Vincze Hajnalka számára lehetetlennek tűnt a lapos has elérése. Végül egy alapos béltisztítás hozta meg számára a sikert, aminek köszönhetően a szűk ruhákban is magabiztosnak érzi magát

A lapos has szoros összefüggésben áll a jó bélműködéssel és a belek tisztaságával.

Időközben erre én magam is rájöttem. Korábban nem értettem, hogy a sok befektetett munka ellenére, miért nem azt látom a tükörben, amit szeretnék. Heti 2-3 alkalommal izzadtam az edzőteremben, tényleg nagyon egészségesen táplálkoztam, mégsem vezetett eredményre. Nem tudtam, hogy mit csinálok rosszul? Kitűztem magamnak célul a kocka hasat, de bármit tettem, nem indult meg a fogyás.

Azon kívül, hogy nem vesztett súlyt, gondok voltak az emésztésével.

Sok zöldséget fogyasztok, amitől estére felpuffadtam, néha úgy néztem ki, mint aki várandós. Érzékennyé vált a gyomrom, enerváltnak és fáradtnak éreztem magam. A táplálkozási szokásaim jók, nem eszem szénhidrátot, nem tudtam mire vélni az egészet. Kivették az epehólyagom, kezdtem arra gyanakodni, hogy ez áll a kudarc hátterében. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz a lapos has elérése.

További megoldások után kutatott, így talált rá a béltisztító kúrára.

Mindig is az egészséges életmód híve voltam. Hallottam már, hogy a szervezetünknek időnként szüksége van méregtelenítésre és béltisztításra, de túl fiatalnak éreztem magam hozzá. Viszont, most úgy voltam vele, hogy egy próbát megér. Megrendeltem a Clean Inside kúrát, és belevágtam életem első béltisztításába.

Milyen változásokat tapasztalt magán?

Eleinte semmit nem éreztem. Pontosabban annyit, hogy a Slim teától jobban alszom, mert nyugtató hatása van. 3-4 nap elteltével, megszűnt a puffadás és gyakrabban kellet a toalettre járnom. Energikusabb lettem, könnyebbnek éreztem magam, és elmúlt a gyomorérzékenységem. Bár, az étvágyam sokkal jobb lett, egy dekát sem híztam, hanem megindult a fogyás. Ekkor csillant fel először a remény a lapos has elérésére. Mivel nem puffadtam fel, már rövid idő alatt látványos volt az eredmény.

Túl van béltisztító kúrán. Sikerült elérni a kitűzött célt?

Öt kilót fogytam másfél hónap alatt. A hasam nem, hogy laposabb lett, de megjelentek rajta az első kockák, amire nagyon büszke vagyok. Ehhez nyilván kellett az edzés is, ami korábban önmagában nem volt eredményes. Előkerültek a szekrényből a testhezálló ruhák, egy rég nem viselt bikini, és egymás után kapom a bókokat. Nagy örömömre a béltisztító kúra hatására szebb lett a bőröm, gyorsabban nő a hajam és a szempilláim. Gondolom, a beleimben lévő salakanyagok megakadályozták a tápanyagok felszívódását. Tele vagyok energiával, könnyebben megy az edzés. Tervbe vettem a méregtelenítő kúra elvégzését, és bízom benne, hogy további sikereket érek el a fogyás és a testedzés terén.

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!