head

Hatékony méregtelenítés: „Több energiám lett, elmúltak a kínzó görcsök”

Seres Gyuláné
Báhidszky Szuren Báhidszky Szuren
Újságíró
Téma: Vélemények

Seres Gyuláné korát meghazudtoló vitalitással éli az életét, és mindent megtesz annak érdekében, hogy ez sokáig így maradjon.  Mivel az epéjét kivették, és mája sem működik tökéletesen, fokozottan ügyel arra, hogy megszabadítsa szervezetét a toxinoktól. Hatékony méregtelenítésbe kezdett, melyhez a ToxiClean méregtelenítő kúra és a Clean Inside programot hívta segítségül.

Úgy hallottam, orvosi rendelőkben való ücsörgés helyett inkább a családjával tölti az idejét.

70 éves vagyok, de próbálom tartani a tempót az unokáimmal. Tudom, hogy sok korombéli orvostól orvosig jár, én viszont csak nyomós indokkal megyek.

Milyen panaszok indokolták a méregtelenítő- és béltisztító kúra együttes elvégzését?

Emésztési problémákkal küzdöttem. Mivel nincs meg az epém, a nehezebb ételektől komoly görcseim voltak. Sokszor szenvedtem hasmenéstől, az étkezéseket követően állandóan a toalettre kellett járnom. Emellett aranyerem van, aminek szintén nem tett jót a gyakori WC-n ülés. A májam sem az igazi már, pedig az fontos méregtelenítő szerv. Mindezek miatt gondoltam úgy, hogy belevágok a kúrába, de igazság szerint a családom biztatására kezdtem el. Úgy döntöttünk, hogy közösen csináljuk végig, ezért a menyem és a fiam is velem tartottak.

Ekkora összefogással azért sokkal könnyebb lehetett.

Hát hogyne! Egymást támogattuk. Nem tagadom, voltak olyan napok, amikor igencsak rám fértek a bátorító szavak. Egy három hónapos kúrát csináltunk végig közösen, aminek az elején felerősödtek a hasmenéses tüneteim. Ez nyilván rosszul érintett, de nem szegte a kedvem. Tudom, hogy a méregtelenítés során számítani kell ilyen nehézségekre.

Mennyi idő után kezdte érezni a kúra jótékony hatását?

Nagyjából két hét elteltével. Addigra már túl voltam a kezdeti nehézségeken, megszűnt a hasmenésem, és elkezdtek kiürülni belőlem a paraziták petéi. Ez elég ijesztő volt. A székletemben rizsszemhez hasonló fényes kis kapszulákat vettem észre, amiket kihajtott a Parasic. Először nem tudtam pontosan, mik is ezek, utána kellett olvasnom. Tudom, hogy ez egy kényes téma, a legtöbben egyáltalán nem beszélnek róla. Az állatainknál automatikusan elvégezzük a féregirtást, de magunknál nem.

Milyen változásokat tapasztalt még magán?

Több energiám lett, elmúltak a kínzó görcsök, és javult az emésztésem. Nem fáradok el olyan hamar, teherbíróbbá váltam. Az aranyeres panaszaim szintén enyhültek, a kúra elvégzése alatt egyébként semmilyen vérzést nem tapasztaltam. Sokkal könnyedebbnek érzem magam, gondolom azért, mert eltűntek a szervezetemből a mérgek. Mintha a bőröm is szebb lenne, legalábbis ezt mondják az ismerőseim. Boldog vagyok az elért eredménytől, nagyon pozitív véleménnyel vagyok a kúrával kapcsolatban.

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!