head

3 szuperhatékony zsírégető zöldség

Zsírégető zöldségek: a nyerő hármas
Bahidszky Suren Bahidszky Suren
Újságíró
Téma: Egészség

Egyen hetente ebből a 3 zöldségből, és a kilók gyorsabban fognak olvadni, mint gondolná! Nemcsak finomak, de zsírégető hatásuk miatt, vonalainak és emésztésének is jót tesznek.

Szinte bármelyik bolt polcáról leemelheti ezeket a zöldségeket, így egyszerű, mégis hatékony lehet a fogyás. Fontos, hogy a diéta során ügyeljen a napi 2,5-3 liter tiszta víz bevitelére, valamint száműzze étrendjéből e a mesterséges adalékanyagokat, fehér lisztet és cukrokat tartalmazó élelmiszereket! A tányérra kerüljön minél több friss alapanyag, és figyeljen a rejtett cukrokra is, amik akár felvágottakban, gyümölcsjoghurtokban, és a különböző félkész ételekben bújnak meg!

Uborka

A magas víztartalmú uborka a nők egyik legjobb barátja. A puffadt szemek és a vízhiányos nagyszerű doktora a diétája során is hű segítője lehet. A zsírégető uborka csökkenti az éhségérzetet, tehát megelőzheti a falásrohamokat, és a farkaséhséget, mindemellett fokozza a veseműködést. Ha salátáját uborkával is gazdagítja, a méregtelenítést  is kipipálhatja!

Zeller

A zeller rendkívül alacsony kalóriájú zöldség, az uborkához hasonlóan csökkenti az étvágyat, kiváló vízhajtóként funkcionál, serkenti a veseműködést és az emésztést, ráadásul remek lúgosító is egyben. Ezzel a zsírégető zöldséggel a nassolás iránti vágyát is kiválthatja: ha falatozni támad kedve, mártogasson natúr joghurtba, és ropogtasson egy kis angol zellert, így vonalainak is jót tesz!

Spárga

A spárga rostokban gazdag, kalóriában szegény, így az egyik legjobb diétás étel. Finom íze mellett további érvként sorolható fel vízhajtó, enyhe hashajtó, és méregtelenítő hatása. A zsírégető spárga tehát nemcsak a felesleges kilóktól szabadíthatja meg hamarabb, hanem emésztését is felpörgetheti, és száműzheti a felhalmozódott méreganyagokat a szervezetéből.

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!