head

Természetes sebgyógyító: „Az Elixir Serrappeptase tényleg csoda enzim”

Bugris Zsuzsanna elégedett a termékkel
Bahidszky Suren Bahidszky Suren
Újságíró
Téma: Vélemények

Vannak olyan betegek, aki jó előre elgondolkoznak azon, hogyan segíthetnék elő saját felépülésüket egy komoly, nagy vágásokkal járó műtétet követően. Közéjük tartozik Bugris Zsuzsanna is, aki természetes sebgyógyítót keresett, így talált rá a szerrapeptáz enzimre.

Zsuzsanna, mi ösztönözte arra, hogy természetes sebgyógyítót keressen?

Alapvetően nem szeretem a szintetikus készítményeket, gyógyszert sem szedek, ha nem muszáj. A természetes megoldások híve vagyok. Elmentem tehát a patikába, és kértem, hogy ajánljanak valamit, ami támogatja a sebgyógyítást. Mindenféle krémeket mutattak, volt olyan is, ami gyógynövényeket tartalmazott, de nem hittem abban, hogy az én problémámon bármelyik is segíthet. Jó a körömvirág, régebben használtam is, de jelen esetben komoly vágásokról volt szó.

Tovább keresgélt?

Nem olyan fából faragtak, hogy könnyen feladjam. Van egy 18 éves fiam, aki állandóan az internetet bújja, megkértem hát, hogy segítsen tájékozódni. Jól beszél angolul, ezért külföldi oldalakat is olvasgatott. Nem járt sikerrel, de akkor közbelépett a sors. A főnököm tudta jól, hogy kórházba készülök, neki jutott eszébe a szerrapeptáz enzim. Egy barátja használta, akinek nem akart begyógyulni a lábán a fekély. Én még sosem hallottam ilyen szerről, felírtam egy papírra a nevét, és a fiammal este rákerestünk az interneten.

Mi győzte meg?

Nem fogok hazudni, nem mindent értettem, amit az enzimről írtak. Viszont a fórumokon sokan dicsérték, olyanok, akiknek nagy műtétjük volt. Még a kórházba menetel előtt beszereztem az Elixir Serrapeptase-t.

Megtörtént a műtét, azonnal elkezdte szedni a készítményt?

Nem rögtön. Az orvosaim tudták, hogy milyen szerről van szó, elmondtam nekik, és megbeszéltem velük, hogy szedni szeretném. Arra kértek, hogy 3 napig ne vegyem be, mert olyan gyógyszereket kaptam, amik mellé nem javasolt.

Mit tapasztalt, amikor elkezdte szedni a szerrapeptáz enzimet?

Kívül-belül összevagdaltak. Fel voltam készülve mindenre. Az első három nap kicsit nehéz volt, aztán gyorsan javulni kezdett az állapotom. Úgy éreztem, hogy nem húzódik annyira a sebem, a fájdalmaim sem voltak olyan erősek, mint ahogy indokolt lett volna. Teszteltem a szobatársaimat. Amíg ők csak feküdtek az ágyban, én vidáman sétáltam a folyosón. Az egyik orvosom meg is jegyezte, hogy milyen gyorsan gyógyulok.

Meddig szedte?

Egy hónapig. A műtét után két héttel - igaz csak otthonról - már és dolgoztam, és el tudtam látni a háztartást. De ez is volt a tervem, nem szerettem volna sokáig betegállományban lenni. Képes voltam lift nélkül közlekedni, és a hatalmas vágás a hasamon sem tűnt olyan vészesnek. Akik ismernek, mind meglepődtek a gyors felépülésemen. Nehezen hitték el, hogy ez a szer segített. A varratszedésen megdicsérték a sebemet.

Nem tapasztalt mellékhatást?

De igen, csak pozitívat. Csúnya, nagy visszerek voltak a lábamon, ezek az egyik részen elkezdtek visszahúzódni. Most, hogy nem szedem, egy kicsit rosszabbodott a dolog, de már tervezem, hogy beszerzek még egy dobozzal. Nyugodtan mondhatom, hogy az Elixir Serrappeptase tényleg csoda enzim nevet, kiérdemelte ezt a nevet! Az üres doboza a hűtő tetején áll, még azt is nagy becsben tartom. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!