head

Béltisztító program: „Energikusabb lettem, csak úgy pörgök, és sokkal többet tudok edzeni”

Harsányiné Lévai Gabriellának állapotjavulást hozott a béltisztító program
Harsányiné Lévai Gabriellának állapotjavulást hozott a béltisztító program
’Dr Márkus Barbara ’Dr Márkus Barbara
természetgyógyász, lélekterapeuta
Téma: Vélemények

A fiatal anyuka, nagyon odafigyel az étkezésére, és rendszeresen sportol, ennek ellenére évekig puffadástól és fáradékonyságtól szenvedett. Hogy a tünetei megszűnjenek, Harsányiné Lévai Gabriella léböjttel és különféle gyógyteákkal próbálkozott, ám egyik sem bizonyult olyan eredményesnek, mint a béltisztító program elvégzése.

Nyilván megpróbált utánajárni a kiváltó okoknak.

Voltam kivizsgáláson, vérvételen és béltükrözésen. Nem találtak semmi különöset, csak annyit mondtak, hogy egyek többször kis adagokat. Megfogadtam a tanácsot, de nem tapasztaltam érdemleges változást. A kisebb adagoktól is rettenetesen felfújódtam, és ha elkezdtem enni, nehéz volt megállni, hogy ne folytassam.

Az Ön esetében, a mozgáshiányra sem lehetett fogni a rossz emésztést.

23 évig aktívan sportoltam, és a mai napig rendszeresen sportolok. A mozgás szerves része az életemnek. Ennek ellenére fennálltak a panaszaim, enerváltnak éreztem magam, és állandó teltségérzettel küzdöttem. Hogy mindez megszűnjön, valami hatékony megoldást kerestem, így került a képbe a béltisztító program.

Ha jól tudom, Gabriellának nem volt ismeretlen a méregtelenítés fogalma.

Évente kétszer csinálok 5 napos léböjtkúrát. Most valami olyat kerestem, ami mellett nem kell koplalni, és nem hajt meg olyan drasztikusan, mint a mályvatea. Egy kolléganőm ajánlotta a Clean Inside béltisztító Programot, aminek a neten is utánanéztem.

Milyen változásokat tapasztalt a béltisztító program elvégzése után?

Már az béltisztító program elején megszűnt a puffadás, és enyhült a kellemetlen teltségérzet. Energikusabb lettem, csak úgy pörgök, és sokkal többet tudok edzeni. Esténként megittam a Slim Teát, ami rendbe tette az emésztésemet, és nem jelentett problémát másnap WC-re menni. A Clean Inside rost miatt napközben sokági jóllakottnak éreztem magam, és nem törtek rám falásrohamok. A bőröm is sokkal szebb lett, elmúltak azok a vörös foltok a hasamról, amiket korábban a bőrgyógyász által felírt krém sem tüntetett el. A Slim Teát mind a mai napig iszom, a Clean Inside béltisztító Programról pedig nagyon jó a véleményem!                                                                                  

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!