head

Candida kezelése: „Saját magamat gyógyítottam meg a béltisztítással”

Csóka Claudia
Bahidszky Suren Bahidszky Suren
Újságíró
Téma: Vélemények

Csóka Claudia sok mindent kipróbált a Candida kezelésére, de semmi nem vezetett eredményre. Az asszony újabb megoldások után kutatott az interneten, így talált rá a béltisztító kúrára. Ma már jól van, a panaszai teljesen megszűntek.

A Candida albicans gomba minden emberben megtalálható, de betegséget, vagy kellemetlen panaszokat csak akkor okoz, ha kórosan elszaporodik. Ezt történt Csóka Claudiával is.

Mikor derült ki, hogy Candida-fertőzése van?

Amikor 40 éves lettem, úgy gondoltam, hogy elmegyek egy átfogó vizsgálatra. A bőröm is nagyon viszketett, állandóan vakaróztam. A vérvétel és székletvizsgálat után tudtam meg.

A viszketésen kívül milyen tüneteket észlelt magán?

Legyengült az immunrendszerem. Allergiával, Helicobacter pylori fertőzéssel küzdöttem, sokszor voltam fáradt és enervált. Fájdalmat éreztem vesetájékon.

Milyen kezelést ajánlott az orvosa?

Nem kaptam se gyógyszert, se jó tanácsot. Pontosabban csak annyit, hogy szedjek probiotikumot, és egyek sok joghurtot. Így is tettem, de nem éreztem semmilyen változást.

Ha jól sejtem, eléggé el lehetett keseredve.

Így volt. Az orvosomnak nem mondtam, de felutaztam Budapestre egy homeopátiás doktornőhöz, aki Candida diétát javasolt, és gombaölő szereket adott. Utóbbi nem igazán segített. A diétát egy évig szigorúan betartottam, az étrendemből kihagytam a szénhidrátot, cukrot, a tejtermékek nagy részét, azonban sok zöldséget és halat fogyasztottam. A tünetek enyhültek, de nem szűntek meg. Elkezdtem gyógymódok után keresgélni a neten, így találtam rá a béltisztító kúrára. Nem tudtam milyen terméket érdemes választani, ezért fórumokat olvasgattam.

Így talált rá a Clean Inside kúrára?

Igen. Tetszett a termékleírás, másrészt elolvastam a termékről szóló véleményeket. Ez győzött meg végül is. Végigolvastam kinek hogy hatott.

Elkezdte használni. Mit tapasztalt?

Két hét elteltével vettem észre, hogy szebb lett a hajam és a bőröm. Sokkal energikusabbnak éreztem magam, mint korábban. Napi 4-5 alkalommal jártam a toalettre a Clean Inside kúra használata alatt, később rendeződött a székletem. Nem voltam kövér, de lefogytam 5-6 kilót.

A kúra végeztével visszament kontrollra. Mit állapítottak meg?

Két hónapos kúrát csináltam végig. Az immunrendszerem megerősödött, megszűnt a Helicobater fertőzés, a Candida csak nyomokban mutatható ki a szervezetemben. Az orvosom csak annyit mondott, hogy látja, hatott a probiotikum és a joghurt. Én viszont azt mondom, hogy saját magamat gyógyítottam meg a béltisztítással. Azóta is tünetmentes vagyok, félévente járok vérvételre és székletvizsgálatra. Szerencsésnek érzem magam, hogy rátaláltam a Clean Inside termékre.

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!