head

Közeledik az esküvő: lendüljünk formába diétával!

Közeledik az esküvő: lendüljünk formába diétával!
’Dr Márkus Barbara ’Dr Márkus Barbara
természetgyógyász, lélekterapeuta
Téma: Egészség

Életünk egyik legszebb napja az esküvőnk, amelyen minden menyasszony szeretné a legjobb formáját mutatni. Ahhoz azonban, hogy ne csupán a frizuránk legyen emlékezetes, hanem álmaink ruhája is tökéletesen álljon rajtunk, bizony egy kis összetett diétára is szükség lehet. 
No, nem kell megijedni, a nőies, szépen formált alak és a minél laposabb has akkor sem elérhetetlen, ha csak néhány hónap áll rendelkezésünkre.

Mi a teendő?
Fogadjuk el, hogy a fogyáshoz és az alakformáláshoz idő kell, a drasztikus kúrák pedig többet ártanak mint használnak: feleslegesen megterhelik a szervezetet, hiányállapotot és betegségeket idézhetnek elő. A megoldás az életmódváltás, a fehér cukrok, a tojásos tészták, a zsír, a fehérkenyér és az üdítők száműzése az étrendünkből, helyettük együnk banrarizst, kölest, zöldségeket és gyümölcsöket, teljes kiőrlésű kenyereket, salátákat és roston sült sovány húsokat. Fontos a mozgás, a napi egy óra intenzív zsírégető kardió edzés csodákra képes. És még valami: karcsúsodásunk előtt/közben ne feledkezzünk meg a méregtelenítésről sem, hiszen a toxinoktól megszabadított emésztőrendszer tökéletesebben hasznosítja a tápanyagokat és a zsírokat is gyorsabban lebontja. 

Együtt könnyebb
Az életmódváltásba és különösen a sportolásba vonjuk be a párunkat is, hiszen a hosszú, boldog házasság egyik alapja a minél több közös tevékenység. Arról nem is beszélve, hogy az esküvői fényképen a vőlegénynek is jól kell kinéznie.

Azért vannak apró trükkök is
Ha fel szeretnénk gyorsítani a fogyókúránkat, mégis kíméletes megoldásra vágyunk, bátran próbáljuk ki a Clean Inside kúra részeként vagy akár külön is alkalmazható Slim Teát®. Hatékonyan méregtelenít, ösztönzi bélmozgást, megszabadít a káros salakanyagoktól, az emésztés rendezésével pedig a lapos has elérésében is segítségünkre lehet. 

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!