head

Fachet gyógygomba: segít a gyilkos kór leküzdésében

Mezei Katalin
Báhidszky Szuren Báhidszky Szuren
Újságíró
Téma: Gyógygombák

Egy komoly agyműtétet követően küzdelmes és lassú gyógyulást ígértek neki, ám Katalin alaposan rácáfolt erre. Bár a hagyományos kemoterápiás- és sugárkezelésnek alávetette magát, jelentős javulást csak a Fachet gyógygomba készítmény szedése hozott az életébe. Most nemcsak fizikailag, de lelkileg is jól van, és optimistán tekint a jövőbe.

Mezei Katalinról első ránézésre valóban csak azt lehet megállapítani, hogy remekül fest, azt viszont nem, hogy küzdelme a gyilkos kórral a mai napig tart. Kálváriája 2015-ben kezdődött, amikor is egy meleg nyári napon rosszul lett. „Arra gyanakodtam, hogy csak a hőség miatt van, de hamar kiderült, hogy sokkal nagyobb a baj. Két nap leforgása alatt megoperáltak az Országos Idegsebészeti Tudományos Intézetben, a szövettani eredményből pedig világossá vált számomra, hogy rosszindulatú agydaganattal állok szembe. A műtétet követően csőstül jöttek a problémák: lázas lettem, szinte semmit nem ettem, vírust fedeztek fel a vizeletemben, sokszor gyötört a hányinger, és persze hánytam is."

Nem sok jóval kecsegtették

„A főorvos, aki a kezelésemet végezte nem kertelt, felhívta rá a figyelmem, hogy a gyógyulásom akár évekig is elhúzódik majd, türelmesnek kell lennem”- emlékezett vissza Katalin, aki azt is elmesélte, hogy nem ajánlottak neki semmilyen alternatív kezelést, hiába érdeklődött. „ Az orvosom nem örült, sőt, rosszul fogadta a dolgot, felhívta rá a figyelmem, hogy ő csak a hagyományos orvoslás terén szerzett tapasztalatot. Tudomásul vettem, amit mondott, ekkor már csak arra vágytam, hogy mielőbb kijussak a kórházból."

Nagyon megviselték a kezelések

Amikor Katalint kiengedték, alig volt ereje bármihez, ezért az édesanyjától kért segítséget, akinél bő háromnegyed évet töltött. „Folyton kifulladtam, képtelen voltam állni, a kezelésekre mindig elvitt valaki, egyedül nem voltam képes rá. A 30 alkalmas sugárkezelést és a kemoterápiás kezelés rendkívül nehezen viseltem, bár azt követően kicsit jobb lett a helyzet. Hála az égnek enni legalább tudtam, nagyon megválogattam, hogy milyen ételeket fogyasszak, csupa egészséges, lehetőleg friss alapanyagokat."

Ajánlották neki a Fachet gyógygomba készítményt

Mivel Katalin a hagyományos kezelés mellett valamilyen megbízható és eredményes alternatív terápiát is szeretett volna megpróbálni, először a Varga gyógygombát kezdte el szedni, de nem vált be. „Akkoriban sajnos egy nagyon kedves ismerősöm is rákkal küzdött, rendszeresen érdeklődtem a hogyléte felől, és szerencsére jó híreket kaptam tőle. Kiderült, hogy a Fachet Vital Defense Basic készítménynek köszönhetően jól van. Úgy gondoltam, én is kipróbálom, hátha segít. A műtét után fél évvel már a kezemben tartottam az első dobozt, és viszonylag gyorsan bekövetkezett a pozitív változás.”

Fachet professzor nézte át a leleteit

„Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Fachet József professzor átolvasta a leleteimet, majd alaposan átbeszéltük, hogy mi a teendő, milyen adagokat szedjek. Negyedév elteltével telefonon számoltam be neki az állapotomról, kicsit módosítottuk a dózisokat, megtoldottuk pár vitaminnal”- idézte fel a történteket Katalin, majd azt is hozzátette, hogy fél évvel később kellett volnia újra jelentkeznie a professzor úrnál, aki sajnálatos módon addigra elhunyt.

Egyre jobban érzi magát

2017 legelején Katalin meghallgatta dr. Darnói Tibor előadását, aki rádöbbentette arra, hogy komoly életmódváltásba kell kezdenie. „Próbálkoztam ezzel a kórház után, de Darnói doktor egyértelműsítette a teendőket: sok mindent megértettem, amire magamtól nem gondoltam, vagy egyszerűen nem tudtam róla.”
Katalin szigorúan követi Fachet professzor és Darnói doktor kezelési tervét, napról napra erősebb, ráadásul a testsúlya is gyarapodni kezdett. „Az ismerőseim gyakran mondják, hogy milyen remekül nézek ki, sokkal jobban, mint a betegségem előtt. A kezelések fél év múlva érnek véget, jelenleg minden vizsgálati eredményem rendben van. Úgy érzem, hogy rajtam a Fachet gyógygomba segített, amit továbbra is napi rendszerességgel szedek, a kemoterápiás időszak kivételével.”

Katalin történetéből világosan látszik, hogy a Varga gyógygomba vélemények elolvasását követően érdemes egyéb gyógygombák hatékonyságáról is tájékozódni! A Fachet gyógygomba készítmények nem csak a legyengült immunrendszert erősítik meg jelentősen, daganatos betegségek leküzdésében is hatékonyak. Ha a Varga gyógygomba vélemények nem győzték meg, tudjon meg többet arról, hogy miért olyan egyedülállóak a dr. Fachet József rákkutató által kifejlesztett gyógygomba készítmények!

A tartalom megjelenését a Fachet gyógygomba támogatta.

Hirdetés

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!

Orvos válaszol

Kérdése van egy cikkel kapcsolatban? Tegye fel kérdését, illetve böngésszen független szakértők válaszaiból...
Orvos válaszol ITT