head

Ezt tegye a Candida hüvelyfertőzés ellen!

’Dr Márkus Barbara ’Dr Márkus Barbara
természetgyógyász, lélekterapeuta
Téma: Candida

A Candida fertőzés tünetei

A Candida gomba okozta hüvelyfertőzés a nyaralások és az intim együttlétek gyakori megrontója lehet. Lássuk, miként előzhetjük meg!
Hüvelyfertőzést nemcsak a nyilvános vécék, medencék, a szolárium, vagy egy új partner okozhat: a fertőzés egyik leggyakoribb oka a Candida gomba. A meggyengült immunrendszer, az elsavasodott szervezet, de egy antibiotikum kúra is szerepet játszat a Candida túlzott elszaporodásában.
Ha a Candida az intim területeket támadja meg, a hüvelyben erős, viszkető, csípő érzést és hüvelyfolyást tapasztalhatunk. A Candida az egészséges emberi testben is jelen van, túlzott elszaporodása azonban betegségeket idézhet elő, amelyeket minden esetben komolyan kell vennünk!

A Candida ellenszere

Az orvosi kivizsgálás és kezelés mellett mi is sokat tehetünk egészségünk mihamarabbi visszanyerése érdekében. Hordjunk természetes anyagból készült fehérneműt, tisztálkodás után alaposan törölközzünk meg, a strandolás befejeztével mihamarabb cseréljük le a nedves fürdőruhánkat szárazra!

Hanyagoljuk a túlzott cukorfogyasztást, mellőzzük az erjesztett ételeket és végezzünk el egy béltisztító kúrát. Azért, hogy szervezetünk mielőbb regenerálódjon és a sav-bázis egyensúly helyreálljon a méregtelenítés és a lúgosítás a legjobb választás. A lúgosítás érdekében fogyasszunk citromos vizet, kelkáposztát, brokkolit, különböző csírákat, de a spirulina és zöldárpafű is hatékony segítőnk lehet a Candida túlszaporodásának megszűntetésében.

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!

Ajánlott termékek

ToxiClean méregtelenítő Program

ToxiClean méregtelenítő Program

A ToxiClean méregtelenítő Programot arra fejlesztettük ki, hogy a Clean Inside Programmal együtt alkalmazva még hatékonyabban tisztítsa és méregtelenítse belső szerveit az egészséges mindennapokért.


Béltisztító rost kiegészítő

Béltisztító rost kiegészítő

A béltisztító rost kiegészítő a rostok segítségével megtisztítja a vastagbelet az összegyűlt lerakódásoktól és megelőzi az újabb lerakódások képződését.


Méregtelenítő gyógytea

Méregtelenítő gyógytea

13 speciálisan válogatott növény kombinációja. Elősegíti a normális bélműködést és a rendszeres székelést. Koffeint nem tartalmaz.

Orvos válaszol

Kérdése van egy cikkel kapcsolatban? Tegye fel kérdését, illetve böngésszen független szakértők válaszaiból...
Orvos válaszol ITT