head

Bőrproblémák ellen béltisztítás és méregtelenítés

Mit tehetünk a bőrproblémák ellen?
Báhidszky Suren Báhidszky Suren
Újságíró
Téma: Szebb haj és bőr, pattanások

Gyakran felvetődik a kérdés, hogy mit tehetünk a bőrproblémák ellen, ha a bőrgyógyász sem tud segíteni? A bőrápolást belülről is fontos elvégezni, nem elég a különböző krémek használata.

Bőrproblémák ellen általában a kozmetikai, vagy a vényre felírt készítményekkel próbálkozunk, és nem gondolunk arra, hogy a beleinket is kitakarítsuk. Pedig egy alapos béltisztítást és méregtelenítést követően a pattanásos, gyulladt bőr szinte új életre kel.

Okok és következmények

Hiába ügyelünk a helyes étkezésre, és fogyasztunk tápanyagokban gazdag ételeket, ha a szervezetünk egészséges működéséhez fontos tápanyagok nem szívódnak fel. Ezt a belekben lerakódott a méreg- és salakanyagok akadályozhatják, bőrünk fakóvá, élettelené válik, és gyakran jelennek meg aknék. Amikor a testünkben túl sok méreganyag gyülemlik fel, megpróbálja egy részét a bőrön keresztül eltávolítani, ami pattanások, ekcéma és más bőrproblémák formájában jelentkezik. Sokféle módja létezik annak, hogy méreganyagok kerüljenek szervezetünkbe. Az étkezéssel bevitt káros adalékanyagok, a dohányzás, a háztartási vegyszerek, a permetszerek, de még a kipufogógáz is mérgezi a szervezetünket.

Megoldások bőrproblémák ellen

A kezdő lépés a belek megtisztítása a lerakódásoktól. A vastagbél belső falán hosszú évek óta lerakódó salakanyagból visszakerülő anyagok is mérgezik a szervezetet. Második lépés a méregtelenítő kúra, ami megtisztítja, és tehermentesíti a májat, de a vastagbél nyálkahártyáján hátramaradó salakanyagokat is eltávolítja, csökkentve így a vastagbélrák kockázatát. A probiotikus baktériumok szaporodásának elősegítésével, hozzájárul a bélflóra egyensúlyának helyreállításához. Miután az immunsejtek 70 százaléka a vastagbélben található, a bélflóra állapota közvetlenül kihat szervezetünk védekezőképességére. A méregtelenítő kúra elvégzésével az immunrendszer megerősödik, könnyebben veszi fel a harcot a bőrfertőzésekkel és bőrgyulladásokkal szemben, ezzel  máris sokat tettünk a bőrproblémák ellen.

Látványos eredmények

A béltisztító és méregtelenítő kúra áldásos hatása gyorsan visszaköszön a külsőnkön. Megszűnnek a zavaró pattanások, enyhülnek a bőrgyulladások tünetei. A mérgek távozásával párhuzamosan simábbá és feszesebbé válik a bőr, a ráncok halványodnak, összébb húzódnak a kitágult pólusok. A bőrproblémák elleni harcban segítségünkre lehetnek a szuperélelmiszerek, fogyasztásuk a bőr egészségéhez szükséges tápanyagokkal látja el a szervezetünket.

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!