head

Fáradtság ellen méregtelenítsen!

Fáradtság: mi okozhatja?
Báhidszky Szuren Báhidszky Szuren
Egészségügyi asszisztens, újságíró

Google+
Téma: Méregtelenítés

A fáradtságot könnyű a kialvatlanságra fogni, pedig sokkal kézenfekvőbb okok is léteznek, ami hasonló tüneteket produkálnak. Lássuk, mit tehetünk a fáradtság ellen!

Ha a fáradtság jó ideje a mindennapjaink része, ideje elgondolkodnunk azon, hogy mi okozhatja. Ha úgy tűnik, hogy az egészségünkkel minden rendben, azaz semmilyen vizsgálat nem igazolta, hogy vérszegénység, pajzsmirigy alulműködés, cukorbetegség, vesebetegség, vagy májfunkció rendellenesség, esetleg vérszegénység áll fenn nálunk, a fáradtság megszüntetésére nem szükséges semmilyen más kezelés, csupán egy hatékony méregtelenítés és béltisztítás.

Láthatatlan ellenségek

Állandóan fáradt és nyúzott, emésztési problémákkal küzd? Könnyen előfordulhat, hogy élősködőktől szenved. Ezek megtelepednek a vastagbélben, elszívják az értékes tápanyagokat előlünk, és meggátolják a felszívódásukat, de hozzájárulnak a káros baktériumok elszaporodásához, ami a bélflóra egyensúlyának felborulását vonja maga után. Szűnni nem akaró fáradtságot okozhatnak a szervezetünkben felhalmozódott mérgek és salakanyagok, a káros mikroorganizmusok, és a vitaminhiány is.

Mi a megoldás?

A rendszeresen elvégzett méregtelenítő kúra jótékony hatással van emésztőrendszerünkre, segítségével a bélflóra egyensúlya, valamint a máj működése is helyreállítható. A kúra után jobban felszívódnak a vastagbélben a tápanyagok, emellett megszűnhet a felfúvódás, puffadás, kellemetlen gázképződés. De nem csak testi, hanem mentális panaszaink is elmúlhatnak: akik elvégezték, arról számolnak be, hogy energikusabbaknak érzik magukat, sokat javult a közérzetük, megerősödött immunrendszerük miatt pedig elkerülik őket a betegségek. Mindezt támogatja a béltisztítás, szervezetünket időről időre ki kell takarítani, hogy energiaszintünk helyreálljon.

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!

Orvos válaszol

Kérdése van egy cikkel kapcsolatban? Tegye fel kérdését, illetve böngésszen független szakértők válaszaiból...
Orvos válaszol ITT