head

Fachet gyógygomba: segít a gyilkos kór leküzdésében

Mezei Katalin
Bahidszky Suren Bahidszky Suren
Újságíró
Téma: Vélemények

Egy komoly agyműtétet követően küzdelmes és lassú gyógyulást ígértek neki, ám Katalin alaposan rácáfolt erre. Bár a hagyományos kemoterápiás- és sugárkezelésnek alávetette magát, jelentős javulást csak a Fachet gyógygomba készítmény szedése hozott az életébe. Most nemcsak fizikailag, de lelkileg is jól van, és optimistán tekint a jövőbe.

Mezei Katalinról első ránézésre valóban csak azt lehet megállapítani, hogy remekül fest, azt viszont nem, hogy küzdelme a gyilkos kórral a mai napig tart. Kálváriája 2015-ben kezdődött, amikor is egy meleg nyári napon rosszul lett. „Arra gyanakodtam, hogy csak a hőség miatt van, de hamar kiderült, hogy sokkal nagyobb a baj. Két nap leforgása alatt megoperáltak az Országos Idegsebészeti Tudományos Intézetben, a szövettani eredményből pedig világossá vált számomra, hogy rosszindulatú agydaganattal állok szembe. A műtétet követően csőstül jöttek a problémák: lázas lettem, szinte semmit nem ettem, vírust fedeztek fel a vizeletemben, sokszor gyötört a hányinger, és persze hánytam is."

Nem sok jóval kecsegtették

„A főorvos, aki a kezelésemet végezte nem kertelt, felhívta rá a figyelmem, hogy a gyógyulásom akár évekig is elhúzódik majd, türelmesnek kell lennem”- emlékezett vissza Katalin, aki azt is elmesélte, hogy nem ajánlottak neki semmilyen alternatív kezelést, hiába érdeklődött. „ Az orvosom nem örült, sőt, rosszul fogadta a dolgot, felhívta rá a figyelmem, hogy ő csak a hagyományos orvoslás terén szerzett tapasztalatot. Tudomásul vettem, amit mondott, ekkor már csak arra vágytam, hogy mielőbb kijussak a kórházból."

Nagyon megviselték a kezelések

Amikor Katalint kiengedték, alig volt ereje bármihez, ezért az édesanyjától kért segítséget, akinél bő háromnegyed évet töltött. „Folyton kifulladtam, képtelen voltam állni, a kezelésekre mindig elvitt valaki, egyedül nem voltam képes rá. A 30 alkalmas sugárkezelést és a kemoterápiás kezelés rendkívül nehezen viseltem, bár azt követően kicsit jobb lett a helyzet. Hála az égnek enni legalább tudtam, nagyon megválogattam, hogy milyen ételeket fogyasszak, csupa egészséges, lehetőleg friss alapanyagokat."

Ajánlották neki a Fachet gyógygomba készítményt

Mivel Katalin a hagyományos kezelés mellett valamilyen megbízható és eredményes alternatív terápiát is szeretett volna megpróbálni, először a Varga gyógygombát kezdte el szedni, de nem vált be. „Akkoriban sajnos egy nagyon kedves ismerősöm is rákkal küzdött, rendszeresen érdeklődtem a hogyléte felől, és szerencsére jó híreket kaptam tőle. Kiderült, hogy a Fachet Vital Defense Basic készítménynek köszönhetően jól van. Úgy gondoltam, én is kipróbálom, hátha segít. A műtét után fél évvel már a kezemben tartottam az első dobozt, és viszonylag gyorsan bekövetkezett a pozitív változás.”

Fachet professzor nézte át a leleteit

„Szerencse a szerencsétlenségben, hogy Fachet József professzor átolvasta a leleteimet, majd alaposan átbeszéltük, hogy mi a teendő, milyen adagokat szedjek. Negyedév elteltével telefonon számoltam be neki az állapotomról, kicsit módosítottuk a dózisokat, megtoldottuk pár vitaminnal”- idézte fel a történteket Katalin, majd azt is hozzátette, hogy fél évvel később kellett volnia újra jelentkeznie a professzor úrnál, aki sajnálatos módon addigra elhunyt.

Egyre jobban érzi magát

2017 legelején Katalin meghallgatta dr. Darnói Tibor előadását, aki rádöbbentette arra, hogy komoly életmódváltásba kell kezdenie. „Próbálkoztam ezzel a kórház után, de Darnói doktor egyértelműsítette a teendőket: sok mindent megértettem, amire magamtól nem gondoltam, vagy egyszerűen nem tudtam róla.”
Katalin szigorúan követi Fachet professzor és Darnói doktor kezelési tervét, napról napra erősebb, ráadásul a testsúlya is gyarapodni kezdett. „Az ismerőseim gyakran mondják, hogy milyen remekül nézek ki, sokkal jobban, mint a betegségem előtt. A kezelések fél év múlva érnek véget, jelenleg minden vizsgálati eredményem rendben van. Úgy érzem, hogy rajtam a Fachet gyógygomba segített, amit továbbra is napi rendszerességgel szedek, a kemoterápiás időszak kivételével.”

Katalin történetéből világosan látszik, hogy a Varga gyógygomba vélemények elolvasását követően érdemes egyéb gyógygombák hatékonyságáról is tájékozódni! A Fachet gyógygomba készítmények nem csak a legyengült immunrendszert erősítik meg jelentősen, daganatos betegségek leküzdésében is hatékonyak. Ha a Varga gyógygomba vélemények nem győzték meg, tudjon meg többet arról, hogy miért olyan egyedülállóak a dr. Fachet József rákkutató által kifejlesztett gyógygomba készítmények!

A tartalom megjelenését a Fachet gyógygomba támogatta.

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!