head

Allergia kezelése otthon: „A szerrapeptáznak köszönhetően tavasszal és nyáron is teljes értékű életet élhetek”

Az allergia kezelése szerrepeptáz enzimmel is hatékony
Labszky János
Báhidszky Szuren Báhidszky Szuren
Egészségügyi asszisztens, újságíró
Téma: Betegségek

Szemcsepp és orrcsepp - ezek nélkül Lábszky János májusban létezni sem tudott. Az allergia teljesen megkeserítette az életét, kerülte a szabadtéri programokat, de állapota a munkavégzésben is akadályozta. Ennek vetett véget a szerrapeptáz enzim, aminek szedésével megoldódott az allergia kezelése.

Úgy tudom, parlagfű allergiája van.

7-8 évvel ezelőtt jelentkeztek az első tünetek, hiába imádom ezt az évszakot, nem tudtam kiélvezni. Hetekig csak az orrfolyásról, könnyezésről, szemviszketésről és tüsszögésről szólt az életem, kínszenvedés volt számomra a tavasz. Egészen addig, amíg el nem kezdtem a szerrapaptáz enzim szedését.

Sokféle gyógyszer létezik az allergia ellen.

Szinte mindet kipróbáltam. Orrcsepp, szemcsepp és mindenféle tabletták – ezekkel volt tele a táskám. Akkor még nem tudtam, hogy az allergia kezelése természetes módon is lehetséges. Álmosnak és tompának éreztem magam a gyógyszerektől, ezért egy idő után felhagytam a szedésükkel.

Mivel próbálkozott a gyógyszerek helyett?

A csap fölé állva, vízzel öblögettem át az orromat. Ez egy kis időre segített, de inkább lemondtam a szabadtéri programokat. Kihagytam a kerti partikat, kerékpártúrákat, aminek a barátaim nem örültek. Szerencsés vagyok, nagyjából 3 hét alatt lecsengett nálam az egész. Azt a 3 hetet viszont senkinek nem kívánom.

Említette a barátait. Közülük ajánlotta valaki a szerrapeptázt?

Az egyikük orvos. A férje hozzám hasonlóan parlagfű allergiában szenvedett. Egy sportos emberről van szó, aki a futás helyett inkább otthon maradt, annyira kínozták az allergiás tünetek. Tavaly azonban minden megváltozott, ekkor kezdte el szedni az Elixir Serraptase-t. A doktornő azt javasolta, tegyek vele egy próbát én is.

Végre felcsillant a remény.

Az egészséges életmód híve vagyok, sokféle gyógyhatású készítményt kipróbáltam, a szerrapeptáz enzimet viszont nem ismertem. Alaposan utána olvastam az interneten, bújtam az ezzel kapcsolatos külföldi fórumokat. Az ott olvasottak teljesen meggyőztek. Többen is leírták, hogy ezzel a módszerrel elérhető az allergiás tünetek enyhítése.

Az állapotából ítélve úgy tűnik, hogy elmúltak a problémái.

Két hét elég volt ahhoz, hogy szinte teljesen megszűnjön az allergiám. Kitisztult az orrom, elmúlt a szemviszketés, csak minimális orrfolyást tapasztalok. A szerrapeptáznak köszönhetően tavasszal és nyáron is teljes értékű életet élhetek, és nyugodtan kimozdulhatok otthonról. Már nincs bennem az állandó félsz, hogy mikor törnek rám a kínzó tüneteket. 95%-os javulást tapasztaltam. Az Elixir Serraptase-t az éjjeliszekrényemen tartom, arra az esetre, ha szükségem lenne rá.

Ki segített az adagolásban? Ennek is utána olvasott?

A korábban említett doktornő állította be az adagolást. Napi két kétszer 250000UI dózist javasolt, és figyelmeztetett, hogy étkezés előtt legalább fél órával vegyem be a kapszulát, mert a vékonybélben oldódik. De a szedése a testsúlytól is függ.

Folyamatos szedi?

Az allergiaszezon kezdete előtt 2-3 héttel megelőző jelleggel, illetve a tünetek enyhítésére. Fogászati implantációm volt, és azt vettem észre, hogy gyorsítja a sebgyógyulást. Ha elvágom az ujjam, vagy lehorzsolom a bőröm, azonnali szedni kezdem. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!