head

Paraziták: a csendes gyilkosok

’Dr Márkus Barbara ’Dr Márkus Barbara
természetgyógyász, lélekterapeuta
Téma: Paraziták

Nehéz megbarátkozni a gondolattal, de tény: több száz olyan élősködő létezik, ami képes megtelepedni az ember emésztőrendszerében. A paraziták két nagy csoportra oszthatóak – véglényekre és férgekre −, ám az biztos, hogy egyikük sincs jó hatással szervezetünkre!
A 2009-ben elhunyt, világszerte elismert kanadai doktornő, Hulda Regehr Clark számos tudományos vizsgálatot végzett a gyomorban élősködő parazitákkal, valamint az általuk okozott károkkal kapcsolatban. Mivel immunrendszerünk mintegy 80 százaléka az emésztőrendszerben, közelebbről a bélflórában található, a kórokozók hatására csökken a szervezet ellenálló képessége: hajlamosabbá válunk arra, hogy elkapjuk a betegségeket, ráadásul a gyógyulás ideje is megnő. De van ennél rosszabb hír is: a legtöbb kifejlett parazita úgynevezett orto-foszfo-tirozint termel, ez a kémiai anyag hozzájárul a rákos betegségek kialakulásához.

Honnan jönnek a paraziták?
A válasz elég aggasztó: szinte mindenhonnan! A teljesség igénye nélkül, az ivóvíz, a rosszul megmosott zöldségek és gyümölcsök, a nem teljesen főtt/átsült állati eredetű táplálékok, illetve a háziállatok egyaránt hordozhatnak az emberre veszélyes élősködőket. Növelik a kockázatot a vegyszerek, a gyógyszerek, valamint az antibiotikumok. Sajnos, nem lehetünk biztosak abban, hogy bennünk nincsenek élősködők, ezért ajánlott időnként elvégezni egy parazitairtó, méregtelenítőkúrát!

A Parasic táplálékkiegészítő antiparazita hatású. Eltávolítja a vastagbélből és a teljes szervezetből a parazitákat és petéiket, beleértve az összes káros élősködőt. Közismert, hogy a válogatott gyógynövények keveréke alkalmas a paraziták kiirtására, már az ókor fejlett társadalmaiban is alkalmazták ezt a módszert. A Parasic 17 különleges hatású gyógynövény keveréke, amelyek segítségével a szervezet egészéből eltávolíthatók a paraziták és azok a petéi. A felnőtt szervezetre nincs megterhelő hatása, ezért biztonságosan alkalmazható.

Hirdetés

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!

Ajánlott termékek

Clean Inside béltisztító Program

Clean Inside béltisztító Program

A Clean Inside béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.


Anti-parazita táplálék-kiegészítő

Anti-parazita táplálék-kiegészítő

A Parasic élősködő elleni táplálék-kiegészítő segít eltávolítani a bélparazitákat és petéiket a vastagbélből és a szervezet más részeiből.


Méregtelenítő gyógytea

Méregtelenítő gyógytea

13 speciálisan válogatott növény kombinációja. Elősegíti a normális bélműködést és a rendszeres székelést. Koffeint nem tartalmaz.

Orvos válaszol

Kérdése van egy cikkel kapcsolatban? Tegye fel kérdését, illetve böngésszen független szakértők válaszaiból...
Orvos válaszol ITT