head

Várja lapos hassal a nyarat!

’Dr Márkus Barbara ’Dr Márkus Barbara
természetgyógyász, lélekterapeuta
Téma: Lapos has

Hiába diétázik, a hasa mégis egy lufira hasonlít? Lúgosítson és a lapos has nem lesz többé távoli vágyálom!

Szervezetünk különböző jelzéseket küldhet számunka, ha elsavasodás fenyeget: bélproblémák, puffadás, ízületi bántalmak, fáradékonyság – csak néhány a figyelemfelkeltő és igen kellemetlen tünetek közül. A lúgosítás számos előnye mellett a lapos has eléréséhez vezető utat is lerövidítheti.

Hogyan hat a lúgosítás a szervezetünkre?

A megfelelő mennyiségű és minőségű bázikus élelmiszerek, valamint étrend-kiegészítők segítenek tisztítani a vért, a vizeletkiválasztó szerveket, az epét, és a tüdőt is. Kipucolják a bélrendszert, megszabadítják a salakanyagoktól, méregtelenítik a májat és a lúgosító étrend következtében nemcsak bensőnket tisztítjuk meg, de mások számára is látványos lehet a változás. Egy jól megválasztott lúgosító és méregtelenítő étrend-kiegészítő nem csak a szervezetünket tisztítja és gyógyítja, de az emésztés és a sav-bázis egyensúly helyreállításával segíthet a lapos has elérésében és a bókok növelésében is.

Félre a kifogásokkal!

Természetesen, mint minden, a lúgosítás is az elhatározással kezdődik. Ha ősszel, a nyár elmúlásával, télen, a téli depresszióval, tavasszal pedig a tavaszi fáradsággal igyekezett magyarázni erőtlenségét és búskomor hangulatát, most, a nyár beköszöntével elérkezett az idő a változtatásra!

Ahelyett, hogy újabb kifogásokat gyártana, határozza el magát és kezdjen el lúgosítani! Nem kell hosszas hónapokat várni az eredményre, és még csak hinnie sem kell benne, ugyanis a változást jó eséllyel már pár nap után érezni fogja! A lúgosítás nem egy csodamódszer, de mindenképpen segít a csodás eredmény elérésében!

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!

Ajánlott termékek

Clean Inside béltisztító Program

Clean Inside béltisztító Program

A Clean Inside béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.


Anti-parazita táplálék-kiegészítő

Anti-parazita táplálék-kiegészítő

A Parasic élősködő elleni táplálék-kiegészítő segít eltávolítani a bélparazitákat és petéiket a vastagbélből és a szervezet más részeiből.


Méregtelenítő gyógytea

Méregtelenítő gyógytea

13 speciálisan válogatott növény kombinációja. Elősegíti a normális bélműködést és a rendszeres székelést. Koffeint nem tartalmaz.

Orvos válaszol

Kérdése van egy cikkel kapcsolatban? Tegye fel kérdését, illetve böngésszen független szakértők válaszaiból...
Orvos válaszol ITT