head

Lapos has - Így tudja szorosabbra húzni az övet!

’Dr Márkus Barbara ’Dr Márkus Barbara
természetgyógyász, lélekterapeuta
Téma: Lapos has

Nem kell éheznie ahhoz, hogy a hasa ismét lapos legyen! Ne vesztegesse az idejét a gyors eredményeket ígérő divatdiétákkal, helyette határozza el magát, és váltson életmódot!

Tűzze ki a célját!

Mindenekelőtt tisztázza magában, hogy a mi a célja! Ha pár nap alatt csodát szeretne látni és tapasztalni, akkor azonnal forduljon vissza, mert rossz úton jár! Ha tartós és minőségi eredményt akar elérni, akkor felejtse el a drasztikus, pár nap alatt eredményt ígérő diétákat – jó hír, hogy ezekkel együtt a jojó effektusnak is búcsút inthet!

Az életmódváltás, mint oly sok minden, fejben dől el. Ha megvan a célunk, és az eléréséhez szükséges akaraterőnk, máris győztünk, és csak idő kérdése, hogy a tükörbe nézve ezzel mi is szembesüljünk. Ha néha hullámvölgybe is kerülünk, a konkrét cél ad annyi erőt, ami átlendít a nehézségeken. Fontos, hogy ne becsüljük alá a kis lépéseket sem, mint amilyen az, amikor ellenállunk a kísértésnek, és nem vesszük meg az egészségtelen ételeket! Hiszen ha tovább gondoljuk, otthon így már hiába nyitogatjuk a hűtőnk ajtaját, csak egészséges ételekkel fogunk szemezni!

Étkezzen tudatosan!

Az elhatározás mellett ugyanolyan fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy mely ételek, italok szolgálják az egészségünket és segítenek hozzá célunk eléréséhez. Biztosak lehetünk benne, hogy a spenót, a brokkoli, a rukkola, az uborka, a gyömbér és a citrom hű segítőink lesznek a lapos has elérésében! Rostban gazdagok és olyan vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek segítik a szervezet méregtelenítését kipucolják a bélrendszerünket, így elbúcsúzhatunk a kínzó bélgörcsöktől és a puffadástól is!

Ugyan, a mérleg nyelve még nem feltétlen fog azonnal lefelé mozdulni, de a hasunk már pár nap után érzékelhetően laposabb lesz, ami tovább erősíti akaraterőnket és kellő motivációt ad a folytatáshoz! Ha azt érezzük, ránk férne egy alaposabb tisztítás is, akkor kiegészítésképpen végezzünk el egy méregtelenítő programot!

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!

Ajánlott termékek

Clean Inside béltisztító Program

Clean Inside béltisztító Program

A Clean Inside béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.


Anti-parazita táplálék-kiegészítő

Anti-parazita táplálék-kiegészítő

A Parasic élősködő elleni táplálék-kiegészítő segít eltávolítani a bélparazitákat és petéiket a vastagbélből és a szervezet más részeiből.


Méregtelenítő gyógytea

Méregtelenítő gyógytea

13 speciálisan válogatott növény kombinációja. Elősegíti a normális bélműködést és a rendszeres székelést. Koffeint nem tartalmaz.

Orvos válaszol

Kérdése van egy cikkel kapcsolatban? Tegye fel kérdését, illetve böngésszen független szakértők válaszaiból...
Orvos válaszol ITT