head

Vastagbéltisztítás: betegségek, paraziták, pattanások ellen

Vastagbéltisztítás: betegségek, paraziták, pattanások ellen
Báhidszky Szuren Báhidszky Szuren
Újságíró
Téma: Béltisztítás

A vastagbéltisztítás jelentőségét sokkal gyakrabban kellene hangsúlyozni, hiszen azon kívül, hogy betegségeket előzhetünk meg vele, búcsút inthetünk az emésztési problémáknak, az állandó fáradtságnak, sőt, a felesleges kilók is gyorsan leolvadnak rólunk.

Ezért elengedhetetlen

A vastagbéltisztítás nélkülözhetetlen akkor, ha sűrűn leszünk betegek, gyulladásos tüneteket veszünk észre magunkon, a bőrünk minősége romlik, pattanások, kiütések jelentkeznek rajta, esetleg gombás fertőzésekkel küzdünk. A testünkben lerakódott méreganyagok ugyanis többek között negatív hatással vannak a bélflóra állapotára, ami szintén jelentős mértékben befolyásolja az immunrendszer hatékony működését. A vastagbéltisztítás beiktatása azonban nem csupán emiatt fontos: a salakanyagok eltávolításával elérhető a megfelelő tápanyag felszívódás, így a testünk megfelelő szükséges vitaminok és ásványi anyagok sokkal jobban hasznosulnak.
A vastagbéltisztítás jótékony hatással van emésztőrendszerünkre, elvégzésével helyreáll a bélflóra egyensúlya, hatékonyabb lesz máj működése, megszüntethető a szorulás és az gyakran jelentkező emésztési problémák. Elvégzését követően megszűnik a vastagbélben a tápanyagok pangása, végleg elfelejthetjük a puffadást. És ez még csak a kezdet!

Kitakarítja az élősködőket

A vastagbéltisztítás során ugyanis a toxinok távozásával, illetve a salakanyaggal együtt kiürülnek a vastagbélben megtelepedő paraziták, így nem szívják el előlünk a különféle hiánybetegségek kialakulásáért felelős értékes tápanyagokat. Az élősködők vastagbéltisztítással történő eltávolítása amiatt is jelentős, mert jelenlétük állandó hasmenést és szorulást okozhat, az ürülékükben található méreganyagok pedig károsan hatnak az idegrendszer működésére: idegesek ingerültek, fáradtak és dekoncentráltak leszünk, hajalmosabbá válunk a depresszióra, a pánikbetegségre. Érthető módon a vastagbéltisztítás elvégzésével a kedélyállapotunk is gyorsan javul, vidámabbnak, energikusabbnak, tettre készebbnek érezzük magunkat, elmúlik a depresszió, a szorongás, javul a memória, ezért a feledékenységtől is elköszönhetünk

Egészséges és szép bőrt varázsol

A vastagbéltisztítás a szépségápolás szempontjából is fontos, a mérgek távozásával elmúlnak/nem jelentkeznek többé a pattanások, a bőrkiütések, enyhülnek az ekcémás tünetek, feszesebbé válik a bőr, a körmökre és a hajra is pozitívan hat: gyorsabban nőnek, kevésbé töredeznek, fényesebbé és erősebbé válnak. A salakanyagok eltávozásával nem mellékesen leolvadnak rólunk a pluszkilók, miután a felgyorsuló anyagcsere hozzájárul a hatékony fogyókúrához.

Hirdetés

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!

Ajánlott termékek

Clean Inside béltisztító Program

Clean Inside béltisztító Program

A Clean Inside béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.


Anti-parazita táplálék-kiegészítő

Anti-parazita táplálék-kiegészítő

A Parasic élősködő elleni táplálék-kiegészítő segít eltávolítani a bélparazitákat és petéiket a vastagbélből és a szervezet más részeiből.


Méregtelenítő gyógytea

Méregtelenítő gyógytea

13 speciálisan válogatott növény kombinációja. Elősegíti a normális bélműködést és a rendszeres székelést. Koffeint nem tartalmaz.

Orvos válaszol

Kérdése van egy cikkel kapcsolatban? Tegye fel kérdését, illetve böngésszen független szakértők válaszaiból...
Orvos válaszol ITT