head

Mi a béltisztítás hatása?

Zlamál Rita elégedett volt a Clean Inside kúrával
Báhidszky Szuren Báhidszky Szuren
Újságíró
Téma: Béltisztítás

Bátran kijelenthetjük, hogy Zlamál Rita az egészséges életmód mintaképe. A fiatal nő pár éve döntött úgy, hogy külső-belső megújulásba kezd, ennek részeként pedig a beleiben is nagytakarítást is tart. A béltisztítás hatása hamar megmutatkozott, hogy miben, arról Rita mesél.

Mi késztette az életmódváltásra?

2-3 éve kezdett foglalkozni az egészséges életmód. Voltak olyan tüneteim, amikről ma már tudom, hogy mit jelentettek. Eldöntöttem, hogy változtatok, és nagyon odafigyelek arra, mit viszek be a szervezetembe.

Említette, hogy voltak tünetei.

Hullott a hajam, pattanásos volt a bőröm, és pajzsmirigy alulműködéssel kezeltek. Utóbbira annak ellenére is gyógyszert kaptam, hogy a laboreredmények fényében ez nem volt indokolt. A hajhullásról később kiderült, hogy fogproblémák miatt jelentkezett.

Nagy fába vágta a fejszéjét.

Nem volt könnyű, de a cél érdekében tudtam, hogy ezt meg kell tenni. Cukor- és gluténmentesen étkezem, nem iszom tejet, és teljes mértékben kiiktattam a finomított élelmiszereket. Napi 3 liter tisztított vizet iszom, és sokat járok edzeni. Ugyanakkor natúr kozmetikumokra és tisztítószerekre váltottam.

Még ennél is tovább ment.

Eldöntöttem, hogy szeretném kipróbálni a béltisztítást. Az akkori munkahelyemen a főnöknőm használta a Clean Inside kúrát, nagyon meg volt vele elégedve, ezért emellett tettem le a voksom. Az is fontos szempont volt, hogy természetes összetevőkből álljon a termék.

Milyen változásokat tapasztalt?

Viszonylag gyorsan látszott a béltisztító kúra hatása. Fogytam, könnyebbnek éreztem magam, laposabb lett a hasam, energikusabbá váltam, a bőrömön és a hajamon is tapasztalható volt a változás. Rendszeresség és gyakoribbá vált a székletem, többször jártam toalettre. Majdnem eltűntek a pattanások a hátamról, és a pajzsmirigy problémám is rendeződni látszott. Féltem ugyan, hogy hízni kezdek, ha elhagyom a hormonpótló gyógyszert, szerencsére nem így történt.

Könnyű volt a Clean Inside kúra használata?

Egy idő után már a napi rutin részét képezte. Egyáltalán nem esett nehezemre reggelente elfogyasztani a rostot, este pedig meginni a Slim teát. Utóbbi egyébként nyugtatólag hatott, bár én alapvetően jó alvó vagyok. Ijesztő volt látni, a béltisztító kúra hatására, mi minden tisztult ki a beleimből, de legalább megszabadultam tőle. Tervbe vettem, hogy a méregtelenítő kúrát is kipróbálom, izgatottam várom, hogy annak mi lesz az eredménye.

Megreformált étrendjének és életének köszönhetően vált ennyire kiegyensúlyozottá?

Sokat tanultam a betegségemből, segített rátalálni a helyes útra. Ha a lelked nincs rendben, a tested sem lesz rendben, én most harmóniában vagyok önmagammal. 

Hirdetés

Kapcsolódó Cikkek

Közösség

BLOG HÍRLEVÉL

phone

Egészségtippek közvetlenül az email fiókjába!

Ajánlott termékek

Clean Inside béltisztító Program

Clean Inside béltisztító Program

A Clean Inside béltisztító Program három termékből áll, melyet kifejezetten a vastagbél legalaposabb és legtermészetesebb módon történő tisztítására fejlesztettünk ki.


Anti-parazita táplálék-kiegészítő

Anti-parazita táplálék-kiegészítő

A Parasic élősködő elleni táplálék-kiegészítő segít eltávolítani a bélparazitákat és petéiket a vastagbélből és a szervezet más részeiből.


Méregtelenítő gyógytea

Méregtelenítő gyógytea

13 speciálisan válogatott növény kombinációja. Elősegíti a normális bélműködést és a rendszeres székelést. Koffeint nem tartalmaz.

Orvos válaszol

Kérdése van egy cikkel kapcsolatban? Tegye fel kérdését, illetve böngésszen független szakértők válaszaiból...
Orvos válaszol ITT